Vacature:
Medewerker Verzekeringsadministratie

voor 32-38 uur per week


Jouw team

Ons team speelt een belangrijke rol in de administratie van klant- en contractgegevens en het afhandelen van claims. Het team bestaat uit 14 medewerkers. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste en professionele collega.

Vacature Medewerker Operatie bij Sazas

Wat ga je doen?

Sazas ontwikkelt zich momenteel sterk. Dat zorgt mede voor een gevarieerd takenpakket. Je kunt je bijdrage leveren aan projecten, bijv. op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe applicaties en systemen. Je bent inzetbaar binnen de verschillende teams van Operatie (Acceptatie & Polisbeheer en Schadeservice – WIA en Ziekteverzuimverzekering). Hierdoor kun je je binnen meerdere taakgebieden ontwikkelen en zo ook een actieve rol spelen in de manier waarop we met de verschillende veranderingen (van systemen, processen en wet- en regelgeving) het beste kunnen omgaan. Je voert een gevarieerd takenpakket uit, zoals het:

 • beoordelen en behandelen van aanvragen, mutaties en claims;
 • deelnemen aan projecten;
 • afhandelen van vragen, klachten of verzoeken van klanten of instanties;
 • meebouwen aan de verdere professionele groei van het team Operatie;
 • het vertalen van onze kernwaarden naar de uitvoering van de taken van het team Operatie.

Wat breng jij Sazas?

 • Een HBO- werk- en denkniveau;
 • Je voldoet aan de eisen van Wft (Inkomen) of bent bereid om deze binnen een jaar te volgen en het certificaat te behalen;
 • Bij voorkeur heb je al kennis van inkomensproducten en heb je ervaring in een vergelijkbare functie (dat kan zijn in een adviserende en/of regisserende rol). Als je nieuw bent in de verzekeringsbranche, ben je in staat om je deze kennis en vaardigheden snel en goed eigen te maken;
 • Een frisse wind en na het denken heb je vooral ook zin in het doen;
 • Je staat open voor nieuwe initiatieven, mogelijkheden en ontwikkelingen. Zoals bijvoorbeeld het werken met AI tools
 • Je bent leergierig en beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden in woord en geschrift.
 • Je werkt zelfstandig en je vindt daarnaast de afwisseling met het werken in teamverband ook fijn;
 • Je bent analytisch, professioneel, resultaatgericht en verbindend en hebt een goed doorzettingsvermogen.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ook vinden we een goede balans in werk werk en privé belangrijk. Je kunt in overleg flexibel omgaan met jouw uren.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, achtergrond en ervaring minimaal € 2.919,86 en maximaal € 4.068,94 bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Verder kennen we:
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantietoeslag van 8%
 • reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • goede pensioenregeling
 • mooie thuiswerkregeling
We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan snel. Stuur jouw motivatiebrief en CV  naar aigrid.klijn@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met  Jan Hollaar (Manager Operatie & Verzuimmanagement) via  06 12 67 67 15  of jan.hollaar@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas, uw verzuimspecialist

  Sazas is een klantgedreven partner die haar klanten helpt op een persoonlijke, transparante en integere manier. Zo dragen we bij aan financieel gezonde bedrijven en vitale medewerkers in Nederland en aan een samenleving waarin iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt.

  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers. Bekijk onze openstaande vacatures.

  Werken bij Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van onze collega's Joyce, Sadia, Mitchel en Arnold.

  Werken bij Sazas