Sazas ontvangt certificaat TopWerkgever

Aantal keer gelezen:
 63

Sazas mag zich TopWerkgever noemen. Onze medewerkers geven Sazas namelijk het cijfer 8,1. Dit laat het Medewerkers Betrokkenheid Onderzoek zien, uitgevoerd door onafhankelijk onderzoekbureau MonitorGroep. 94% van onze medewerkers deed mee aan het onderzoek.

Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers plezier hebben in het werk, een fijne werksfeer ervaren, zich gewaardeerd voelen en zich thuis voelen in de organisatie. Medewerkers zijn het meest enthousiast over:

Sazas is TopWerkgever - hoge medewerkersbetrokkenheid
  • Resultaat zien van het werk;
  • Leuke collega’s;
  • Gewaardeerd worden;
  • Zelfstandigheid;
  • Vertrouwen krijgen.

Whitepaper: 'Werkgeluk'

Ook de betrokkenheid binnen uw bedrijf verhogen? Dit whitepaper helpt u hierbij met informatie en praktische tips.

Inzet op unieke kwaliteiten en samenwerking

Sazas zet in op verschillende punten om zo hoog te scoren. HR-manager Liesbeth Post: ‘Wij zien iedere medewerker als een unieke schakel in de procesketen bij Sazas, waarbij ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid heeft. We maken heldere afspraken over deze verantwoordelijkheid en geven medewerkers het volle vertrouwen om deze ook in te vullen en te nemen.’  Hierbij wordt rekening gehouden met de kwaliteiten van iedere medewerker. Liesbeth: ‘Die willen we zo goed mogelijk benutten en ontwikkelen. Op dit moment werken we door middel van een tweejarig trainingsprogramma SAMEN aan bewustwording van kwaliteiten en eigenschappen van medewerkers. Zodat deze door medewerkers individueel en teams als geheel zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet om de doelen van Sazas te bereiken’.

Zelfstandigheid en vertrouwen

Thomas, Senior Medewerker Operatie, is enthousiast over de zelfstandigheid die hij ervaart bij Sazas: ‘Mijn manager stelt mij een vraag of geeft een opdracht, maar ik ga zelfstandig aan de slag met het beantwoorden, adviseren en oplossen ervan. Dit mag ik doen zoals ik wil: mijn eigen kennis en ervaring inzetten, intern of online informatie zoeken of in overleg met collega’s relevante informatie verzamelen. Het antwoord of advies werk ik vervolgens uit en bespreek ik met mijn manager. Het is fijn om zelf zaken te kunnen uitwerken, zonder dat er continue wordt gevraagd naar de stand van zaken of dat je vaste patronen moet volgen.’

Justine Grep, Adviseur Corporate Communicatie, vindt vooral het vertrouwen dat ze bij Sazas krijgt positief: ‘Ik ervaar dat er bij Sazas ruimte is voor het maken van fouten en dat er ook het vertrouwen wordt gegeven om bepaalde stappen te maken. Dat je iets nog nooit hebt gedaan, betekent niet dat je het niet kunt en daarmee dus ook niet dat je het niet mag proberen. Voor mij een fijne omgeving om in te werken en om mij verder te ontwikkelen.’

Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven:

Ook interessant voor u:

  • Trenddocument - Verzuimtrends 2024

    Trenddocument: Verzuim­trends voor 2024

    Als werkgever wilt u verzuim zoveel mogelijk voorkomen en verminderen. Weten wat er speelt op het gebied van ziekteverzuim, kan dan helpen. Daarom zetten wij, als verzuimspecialist, de verzuimtrends voor 2024 voor u op een rij.

    Whitepaper
  • Ga net als klant Ubink aan de slag met werkgeluk

    Klantverhaal: kwekerij Ubink over het belang van werkgeluk

    Binnen bijna een eeuw groeide familiebedrijf Ubink uit van een klein bedrijf met vier man personeel tot een internationale organisatie met twee vestigingen. Maar hoe groot het bedrijf ook is, ze houden altijd oog voor hun medewerkers en werkgeluk. Gert Ubink en zijn zoon Bas Ubink vertellen over hun handelskwekerij en wat het bedrijf doet om hun medewerkers met zoveel mogelijk plezier aan het werk te houden.
    Klantverhaal
  • 'Complimenten geven'

    De voordelen van complimenten geven aan uw medewerkers

    Als u regelmatig complimenten aan uw medewerkers geeft, heeft dit meerdere voordelen. Maar een goed compliment voldoet wel aan een aantal voorwaarden. En als u uw compliment een beetje creatief wilt verpakken, hoe doet u dat dan? In dit artikel vindt u meer informatie, tips en inspiratie.