De Arbowet
wijzigt
per 1 juli

Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbowet. Dit heeft als gevolg dat u misschien zelf wat moet regelen. Om u te helpen hebben wij een 3-stappen-check ontwikkeld.

Heeft u bij ons een verzuimverzekering en verzuimpakket geregeld?

Dan kunt u stap 1 en 3 helemaal overslaan. Wij hebben op arbogebied alles al voor u geregeld. Daarvoor hoeft u niets te doen. Lees wel stap 2 even door. Dan bent u helemaal op de hoogte. De 3-stappen-check vindt u hier. Wilt u weten wat alle veranderingen zijn in de Arbowet? Dat kunt u hier rustig nalezen.

Ondernemer telefoneert en kijkt op laptop

Heeft u onze verzuimverzekering maar geen verzuimpakket via Sazas?

Dan kan het zijn dat u nog wat meer zaken moet regelen. Wij helpen u daar graag bij. Doe onze 3-stappen-check, zodat u makkelijk kunt zien wat u nog moet regelen. Of overweeg om over te stappen naar Sazas voor onze arbodienstverlening. Dan weet u zeker dat het goed geregeld is.

Dienstverleningsvoorwaarden aangepast

De dienstverleningsvoorwaarden voor de klanten die bij ons verzuimbegeleiding afnemen, zijn aangepast op de nieuwe Arbowet. De aangepaste voorwaarden vindt u hier. In deze nieuwe voorwaarden is onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van het preventiespreekuur, het bezoek van de werkplek door bedrijfsarts en/of re-integratieadviseur indien daar aanleiding voor is en de mogelijkheid van een second opinion door medewerker na overleg met de eigen bedrijfsarts is geregeld.

Contact

Heeft u nog vragen over de Arbowet? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en informeren u over wat de wijzigingen in de Arbowet voor u betekenen. U kunt onze klantenservice bereiken door te bellen op telefoonnummer 088 56 79 100 of stuur een mail naar info@sazas.nl.

Gepubliceerd op 29 mei 2017

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: