UWV of eigenrisicodrager?

Per 1 januari 2017 zijn de regels voor het eigenrisicodragerschap WGA veranderd. Het kan daardoor interessant zijn te onderzoeken of het eigenrisicodragerschap WGA bij u past. Welke keuze voor u het beste is, hangt af van een aantal factoren. Sazas helpt u bij het maken van de keuze met onze WGA keuzehulp. Vul de vragen in en ontvang gratis uw persoonlijk keuzevoorstel en de checklist WGA.

Bedankt voor uw aanvraag!

Uw gegevens zijn goed ontvangen en we sturen direct het persoonlijk keuzevoorstel per e-mail naar u toe.

Meer over de WGA-ERD verzekering

Ontvang nu uw persoonlijk keuzevoorstel

Sazas helpt u graag met het vinden van het antwoord en voorziet u op basis van twee simpele vragen van een gratis persoonlijk keuzevoorstel

1.
Info Uitzendkrachten vallen hier niet onder. Het gaat om medewerkers die bij u in dienst zijn op basis van een arbeidsovereenkomst.
Heeft u meer dan 25 medewerkers op vaste of tijdelijke basis in dienst?
Maak hier een keuze.
2.
Vul uw contactgegevens in We sturen u direct uw persoonlijk keuzevoorstel
Vul hier een geldig e-mailadres in. Invalid email address.

SAZAS helpt graag

Zo ondersteunen wij ondernemers in het blijvend gezond houden van hun bedrijf. SAZAS is méér dan een verzekeraar alleen. Wij zijn verzuimspecialist.

Deel de keuzehulp via:

Wat de veranderingen voor 2017 inhouden

Veranderingen eigenrisicodragerschap

Per 1 januari 2017 is het eigenrisicodragerschap WGA veranderd. Werkgevers die eigenrisicodrager voor de WGA zijn, zijn dan eigenrisicodrager voor vaste werknemers en tijdelijke werknemers. Daarvoor was dat alleen voor vaste werknemers. Verder laat de eigenrisicodrager zijn schadelast achter bij het UWV. Daardoor kan het interessant om nu eigenrisicodrager te worden.

Kiest u ervoor eigenrisicodrager WGA te worden? Dat kan meer voordeel voor u opleveren. Het blijkt dat werkgevers die eigenrisicodrager zijn, mede dankzij de ondersteuning die verzekeraars bieden, vaak betere resultaten bij re-integratie behalen dan het UWV. De totale lasten zijn daardoor vaak lager voor de werkgever. Vul de vragen in en ontvang gratis uw persoonlijk keuzevoorstel en de checklist WGA.

Wat dit betekent voor uw situatie

Per 1 januari 2018 kunt u kiezen of u eigenrisicodrager wordt. 

Er komt veel kijken bij het nemen van zo'n besluit. Welke keuze voor u het beste is, hangt af van een aantal factoren. Sazas helpt u bij het maken van de keuze met onze WGA keuzehulp. Vul de vragen in en ontvang gratis uw persoonlijk advies en de checklist WGA.