Campagne Sazas Dec 23

Welkom bij Sazas, uw verzuim­specialist

Een verzuimverzekering van Sazas beschermt u tegen de (financiële) risico's van verzuim. Met per­soonlijk advies en hulp van onze verzuim­experts helpen wij u met het voor­komen en vermin­deren van verzuim. Lees alles over onze verzuimverzekering.
Verzuimtrends 2024 Dec 23

Sazas zet de verzuimtrends voor 2024 op een rij

Als werkgever wilt u verzuim zoveel mogelijk voorkomen en verminderen. Weten wat er speelt op het gebied van ziekteverzuim, kan dan helpen. In het trenddocument hebben wij de belangrijkste informatie en praktische tips per trend voor u samengevat. Download het 'Trenddocument' gratis.
Plan van aanpak ziekteverzuim Jan 24

Plan van aanpak bij ziekteverzuim

Is uw medewerker langdurig ziek? Dan heeft u als werkgever een aantal verplichtingen. Ontdek in het overzicht welke stappen u samen met uw medewerker moet doorlopen bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Inclusief voorbeeld invulling Plan van aanpak.

Wat wordt uw premie?

Bij Sazas helpen we u om ziekte­verzuim te verlagen en te voorkomen met persoonlijk advies en hulp van onze verzuimexperts.

Bereken uw premie

Verzeker uzelf tegen verzuim

Hulp nodig?


Of bez­oek onze pagina
Veelgestelde vragen.

<p>Waarom Sazas?</p>

 • Sociaal en maatschappelijk betrokken

  Bij Sazas hebben we oog voor mens en maat­schappij.

 • Vitale mensen in gezonde bedrijven

  Het gemiddelde verzuimpercentage van onze klanten is lager dan het landelijke gemiddelde.
 • 61% is meer dan 10 jaar klant

  Bij Sazas hechten we waarde aan langdurige klantrelaties.


Interessant voor u

 • Rouw en werk - Rouwende medewerkers, Hoe als werkgever mee omgaan, onderzoek en nieuws

  Rouw en werk: medewerkers voelen niet altijd ruimte en begrip

  Medewerkers die rouwen, voelen niet altijd genoeg begrip en ruimte hiervoor vanuit hun werkgever. Dit blijkt uit recent onderzoek van vakbond CNV (november 2023). Als werkgever kunt u hierop inspelen. Samen kijken naar wat uw medewerker nodig heeft bij rouw, kan langdurig verzuim helpen voorkomen.
  nieuws
 • Burn-out klachten

  Verdere stijging medewerkers met burn-out-klachten

  Iedereen heeft wel eens stress door werk. Dan neemt het risico op een burn-out toe, en steeds meer medewerkers hebben hier last van. In 2022 had maar liefst één op de vijf werkenden burn-outklachten (TNO 2023). Het duurt vaak lang voordat zij weer aan het werk kunnen. De kosten van verzuim zijn dan ook hoog. Het is belangrijk dat u als werkgever de signalen van een burn-out op tijd herkent.
  nieuws