Arbodienstverlening

Met onze arbodienstverlening begeleiden we uw zieke medewerker. Met als doel: een gezonde en snelle terugkeer op de werkvloer. Wij vergoeden veel interventies en ondersteunen uw bedrijf bij hoog verzuim. Onze arbodienstverlening voldoet aan de eisen die de wet Verbetering poortwachter aan u stelt. En met onze preventieve aanpak houden wij uw medewerkers gezond. 

Verschillen tussen grote en kleine bedrijven

De verzuimoplossingen van Sazas zijn standaard geschikt voor de meeste bedrijven. Het hangt af van de wensen en de situatie van het bedrijf of de verzuimoplossing moet worden aangepast om aan te sluiten op wat het bedrijf nodig heeft.

arbodienstverlening

In de praktijk zijn er vaak verschillen tussen kleine en de wat grotere bedrijven:

  • Bij grotere bedrijven is er eerder sprake van structureel verzuim. Hoe meer medewerkers een bedrijf heeft, hoe groter de kans dat er altijd wel een medewerker ziek is.
  • Bij grotere bedrijven werken vaker medewerkers die zich bezighouden met verzuimbegeleiding en -beheersing, zoals een professionele HR-functionaris. Zo'n bedrijf hoeft deze taken dan niet uit te besteden.

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Voor grotere bedrijven kan het daarom wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de omstandigheden, de financiële wensen en de risicobereidheid. Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen de voor u meest geschikte oplossing samenstellen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de arbodienstverlening? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.