HandenVrij Compleet


Met Compleet begeleiden we uw zieke medewerker vanaf de eerste ziektedag. Doel: een gezonde terugkeer op de werkvloer. U blijft zelf eindverantwoordelijk voor de verplichtingen vanuit de Wet Poortwachter. Met onze Poortwachtergarantie geven wij echter een garantie af op het voldoen aan de Wet Poortwachter.


Welke onderdelen bevat HandenVrij Compleet?

Onze verzuimoplossing HandenVrij Compleet bestaat uit de onderdelen die hieronder zijn vermeld.


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert u zichzelf van doorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als één van uw medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Arbodienstverlening en re-integratie

Met onze preventieve aanpak houden wij uw medewerkers gezond. Ook begeleiden wij uw zieke medewerkers met als doel een gezonde terugkeer op de werkvloer. Bij Compleet begeleiden we uw zieke medewerker vanaf de eerste ziektedag.

Interventies

Een interventie zorgt voor een snellere terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat uw medewerker zich ziek meldt. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De verzuimexperts of WIA-experts helpen u bij het beheersen van het verzuim. En de regresspecialisten helpen bij het instellen van verhaal, als arbeidsongeschiktheid is veroorzaakt door derden.

Werknemersverzekeringen

Bij welke sector hoort uw bedrijf?