InEigenHand

Met onze verzuimverzekering dekt u het financiële risico van de loondoorbetaling en re-integratiekosten af. Combineert u uw verzuimverzekering met onze arbodienstverlening, dan nemen wij de verzuimbegeleiding uit handen.


InEigenHand

 • Sazas, uw verzuimspecialist voor het mkb

  Verzuimverzekering

  Met onze verzuimverzekering dekt u het financiële risico van de loondoorbetaling en re-integratiekosten af.

  Verzekering

Extra af te sluiten

 • Ongevallenverzekering

  Sazas Ongevallenverzekering

  Uw medewerkers zijn onmisbaar. De Sazas Ongevallenverzekering biedt financiële dekking, vergoedingen voor werkhervatting en uitkeringen bij arbeidsongeschikt door ongevallen.
  VERZEKERING
 • PLUS-verzekering agrarische groene sector Sazas

  PLUS-verzekering

  Heeft u als werkgever in de agrarische en groene sector een Sazas Verzuimverzekering? Dan krijgen uw medewerkers automatisch een aanbod voor de PLUS-verzekering. Lees er hier meer over.
  VERZEKERING
 • {"values":{"en-US":"Sazas Inkomen Gezond verzekering"},"dtdGuid":"15a9b32f-61d9-41fc-9290-aa25dfe2889d"}

  Inkomen Gezond verzekering

  De Inkomen Gezond verzekering zorgt voor aanvulling van het inkomen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt raakt.
  verzekering

Wat zit er verder in het pakket

 • WIA Experts Sadia en Marc van Sazas

  WIA-experts

  Als uw medewerker langdurig ziek is, krijgt hij of zij na twee jaar arbeidsongeschiktheid te maken met de WIA. WIA staat voor Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen. Aan het einde van het tweede ziektejaar voert UWV een WIA-beoordeling uit. De WIA-regeling is best ingewikkeld. Daarom leggen wij u graag de basis van de WIA en de verschillende WIA-uitkeringen uit.
  WIA-experts
 • Verzuimexperts van Sazas

  Verzuimexperts

  Wordt uw medewerker ziek, dan kan het dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over re-integratie. Onze verzuimexperts kunnen u daarbij helpen. Maar ook als het om het voorkomen van verzuim gaat (preventie), spelen onze verzuimexperts een sleutelrol.
  Verzuimexperts
 • Regresspecialist

  Regresspecialist

  Raakt uw medewerker (tijdelijk) arbeidsongeschikt, dan is dat vervelend. Nog vervelender is het als de arbeidsongeschiktheid is ontstaan door het toedoen van een ander. Daar kan niemand iets aan doen, maar als werkgever heeft u wel te maken met de gevolgen. Onze regresspecialist kan u dan helpen.
  Regresspecialist

Pakket InEigenHand afsluiten

Wilt u een offerte aanvragen voor onze verzuimverzekering? Of wilt u de verzekering direct afsluiten? Bereken uw premie met onze online offertetool en ontvang een offerte op maat. Of neem contact op met onze klantadviseurs via 088 56 79 100 of info@sazas.nl voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen