Interventies

Een interventie bevordert de terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat uw medewerker zich ziek meldt. Voor interventies werken wij samen met interventiebureaus.

Heeft u de arbodienstverlening geregeld bij Sazas? Dan vergoeden wij veel interventies. Wij zijn niet voor niets dé verzuimspecialist, dus u mag op ons rekenen als er echt iets aan de hand is. Wij maken ons sterk voor een gezond bedrijf met gezonde medewerkers. Bij de inzet van interventies kijken we verder dan de kosten. Het gezamenlijk belang van u als werkgever en uw medewerker telt bij ons dan ook zwaar.

Interventies

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Bij grotere bedrijven is er eerder sprake van structureel verzuim dan bij kleinere bedrijven. Hoe meer medewerkers een bedrijf heeft, hoe groter de kans dat er altijd wel een medewerker ziek is. De kosten van verzuim kunnen daardoor flink oplopen. De inzet van interventies kan helpen deze kosten te beheersen. Voor grotere bedrijven kan het daarom wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de specifieke omstandigheden binnen het bedrijf, zoals de opbouw van lang of kort verzuim.

Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen beoordelen hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de inzet van interventies? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.