PLUS-verzekering

Heeft u als werkgever in de agrarische en groene sector een Sazas Verzuimverzekering? Dan krijgen uw medewerkers automatisch een aanbod voor de PLUS-verzekering. Hoewel u bij ziekte het loon doorbetaalt, kan uw medewerker toch in loon terugvallen. De PLUS-verzekering vult het inkomen dan goed aan.

Uitkering óók in de WIA-jaren


In veel agrarische en groene cao’s heeft u als werkgever de keuze om na een half jaar 90% van het loon uit te betalen en 85% in het tweede ziektejaar. Een PLUS-verzekering is dan prettig voor uw medewerker, want deze verzekering keert al uit bij ziekte vanaf een half jaar en óók in de WIA-jaren.
PLUS-verzekering

Goed werkgeverschap

Sommige cao's verplichten werkgevers om een verzekering af te sluiten die de financiële gevolgen voor medewerkers beperken. Ook als uw cao u hier niet tot verplicht, kunt u  - vanuit goed werkgeverschap - ervoor kiezen om toch een verzekering af te sluiten. Goede arbeidsvoorwaarden staan hoog in de top vijf van goed werkgeverschap. Dit maakt u als werkgever aantrekkelijk voor toekomstige en bestaande  medewerkers.

Advies op maat van onze accountmanagers

Gezien de grootte van uw bedrijf, kan het zijn dat een verzuimoplossing op maat het best bij u past. Hierbij kijken we naar de bedrijfsomstandigheden, de financiële wensen en het risico dat u wilt dragen. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met verzuim binnen grote bedrijven. Zij kunnen samen met u de verzuimoplossing samenstellen die het best bij u past en komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de PLUS-verzekering of een verzuimoplossing op maat? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt hiervoor ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.