Poortwachtergarantie

U kunt er als werkgever van op aan dat we bij ziekte van uw medewerker voor u klaarstaan. Om u te helpen, maar ook bij het voldoen aan de eisen die de Wet verbetering poortwachter stelt. Sazas ondersteunt u hierbij. Uiteraard altijd in samenwerking met u. 

Dat is belangrijk. Als uw medewerker langdurig arbeidsongeschikt wordt en u na twee jaar te maken krijgt met UWV, kunt u erop vertrouwen dat wij dat proces zorgvuldig met u hebben doorlopen.

Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening en zijn overtuigd van onze ketenaanpak. Dat is de aanpak waarin wij met onze ketenpartners samenwerken op het gebied van preventie, verzuimbegeleiding, verzekeren en verzuim-oplossingen. Daarom geven wij u de Poortwachtergarantie als u onze verzuimoplossing HandenVrij Compleet afneemt.
Poortwachtergarantie

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Bij grotere bedrijven is er eerder sprake van structureel verzuim dan bij kleinere bedrijven. Hoe meer medewerkers een bedrijf heeft, hoe groter de kans dat er altijd wel een medewerker ziek is. De kosten van loonsancties van UWV kunnen daardoor flink oplopen. De Poortwachtergarantie helpt u deze kosten te beheersen.

Staat verzuim regelmatig op de agenda van uw management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen de voor u meest geschikte oplossing samenstellen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de Poortwachtergarantie? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.