Preventie

Voor bedrijven die onder de groene en agrarische sector vallen, is het fonds Colland Arbeidsmarkt opgericht. Bijna alle agrarische en groene cao's vallen hieronder. Het fonds financiert activiteiten op het gebied van scholing, arbeidsmarktbeleid en arbeidsomstandigheden. Hiermee draagt het fonds Colland Arbeidsmarkt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het naleven van de arbeidsvoorwaarden en levert het een bijdrage aan een optimale werking van de arbeidsmarkt.

 

Preventie 19 of minder medewerkers agrarisch en groen 3 (1)

U draagt premie af

Als uw bedrijf onder de Colland Arbeidsmarkt valt, dan draagt u premie af voor iedere medewerker met een arbeidsovereenkomst, ongeacht de leeftijd. Voor piekarbeiders of stagiaires hoeft u geen premie af te dragen. In ruil voor deze premie kunt u bij het fonds subsidie aanvragen voor de scholing van uw medewerkers. Er zijn diverse cursussen beschikbaar op het gebied van preventie en veiligheid.

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Valt uw bedrijf onder de Colland Arbeidsmarkt? Dan voldoet u aan de wetgeving op het gebied van preventie en veiligheidsmaatregelen. U kunt gebruikmaken van de subsidies die Colland Arbeidsmarkt biedt voor de scholing van uw medewerkers. U kunt deze vinden op de website www.collandarbeidsmarkt.nl.
Preventie 19 of minder medewerkers agrarisch en groen 3