Verzuimexpert

Is er binnen uw bedrijf sprake van hoog verzuim, dan kan de Verzuimexpert u helpen met het in kaart brengen van het volledig verzuimbeeld. Hierin worden onder andere de volgende gegevens meegenomen: 

  • analyse verzuimcijfers over de afgelopen jaren;
  • opbouw kort en lang verzuim;
  • contracten (vast en tijdelijk) en soort verzuim;
  • verzuimkennis van de directe leidinggevende.

Op basis van een analyse van deze gegevens bekijkt de Verzuimexpert samen met u welke acties en/of interventies er nodig zijn. Na een bepaalde periode bespreekt de Verzuimexpert de verzuimsituatie en recente verzuimontwikkelingen opnieuw met u. Op basis hiervan worden nieuwe vervolgacties bepaald.

Klanten van Sazas kunnen gratis gebruikmaken van de ondersteuning door de Verzuimexpert.
Bjukje-de-heer-verzuimexpert

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Voor grotere bedrijven kan het wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de omstandigheden, de financiële wensen en de risicobereidheid. Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen beoordelen hoe onze Verzuimexpert hierbij kan ondersteunen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de Verzuimexpert? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.