Werknemersverzekeringen

Heeft u als werkgever in de agrarische en groene sector een Sazas Verzuimverzekering? Dan krijgen uw medewerkers automatisch een aanbod voor de PLUS-verzekering. Hoewel u bij ziekte of een ongeval het loon doorbetaalt, kan uw medewerker toch in loon terugvallen. De PLUS-verzekering vult het inkomen dan goed aan.

Uitkering óók in de WIA-jaren

In veel agrarische en groene cao’s heeft u als werkgever de keuze om na een half jaar 90% uit te betalen en 85% in het tweede ziektejaar. Een PLUS-verzekering is dan prettig. Deze verzekering keert al uit bij ziekte vanaf een half jaar en óók in de WIA-jaren.

Naast de PLUS-verzekering kunt u nog de WIA-excedentverzekering afsluiten voor medewerkers met een inkomen boven de WIA-loongrens die in een WIA-uitkering terechtkomen.

werknemersverzekering

Goed werkgeverschap


Sommige cao's verplichten werkgevers om een verzekering af te sluiten die de financiële gevolgen van medewerkers beperken. Ook als uw cao u niet verplicht tot het afsluiten van een verzekering, kunt u  - vanuit goed werkgeverschap - ervoor kiezen om toch een verzekering af te sluiten. Goede arbeidsvoorwaarden staan hoog in de top vijf van goed werkgeverschap. Dit maakt u als werkgever aantrekkelijk voor toekomstige en bestaande  medewerkers.

Persoonlijk contact


Wilt u meer weten over werknemersverzekeringen? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt hiervoor ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.