Werkplekonderzoek

Omdat medewerkers veel tijd doorbrengen op hun werkplek, ontstaan hier ook vaak de gezondheidsklachten. Een niet passende werkplek verergert klachten en leidt tot ziekteverzuim. Daarom raden wij aan om een werkplekonderzoek uit te voeren. Want een kleine aanpassing maakt soms al het verschil tussen gezond werken en een ziekmelding. 

Tijdens een werkplekonderzoek onderzoeken wij hoe u de werkomgeving kunt verbeteren. Daarbij kijken wij ook of u de werktechniek kunt aanpassen aan eventuele beperkingen van uw medewerker. En: met welke verbeteringen uw medewerkers langer gezond aan het werk blijven. Onze gecertificeerde arbodienst voert het werkplekonderzoek uit. 

Werkplekonderzoek

Wanneer een werkplekonderzoek?

  • Als de gezondheid van u of uw medewerker verslechtert door (een deel van) het werk.
  • Als er langdurig ziekteverzuim dreigt.
  • Als u bij ziekteverzuim (gedeeltelijke) terugkeer naar het werk wilt versnellen.

Wat kost een werkplekonderzoek?

Heeft u bij Sazas de arbodienstverlening Basis of Compleet afgesloten? Dan is het werkplekonderzoek gratis.

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Staat verzuim regelmatig op de agenda van uw management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen de voor u meest geschikte oplossing samenstellen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over het Werkplekonderzoek? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.