WGA eigenrisico-dragersverzekering

Als werkgever draagt u WGA-premie af aan de Belastingdienst, maar u kunt er ook voor kiezen om eigenrisicodrager WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsongeschiktheid) te worden. Dit kunt u verzekeren met onze WGA-eigenrisicodragersverzekering (WGA ERD-verzekering).

Als u ervoor kiest om eigenrisicodrager WGA te worden, kan dat voordeliger zijn. Het blijkt dat werkgevers die eigenrisicodrager zijn, met hun ondersteuning van hun verzekeraar, vaak betere resultaten bij re-integratie behalen dan UWV. De totale lasten zijn daardoor vaak lager voor de werkgever.

De WGA ERD-verzekering kunt u alleen afsluiten in combinatie met onze Verzuimverzekering. Zo bent u verzekerd voor het risico van arbeidsongeschiktheid voor de maximale periode van 12 jaar.

WGA ERD

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Bij grotere bedrijven is er eerder sprake van structureel verzuim. Hoe meer medewerkers een bedrijf heeft, hoe groter de kans dat er altijd wel een medewerker ziek is. Het kan daarom wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de omstandigheden, de financiële wensen en de risicobereidheid.

Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen de voor u meest geschikte oplossing samenstellen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de WGA Eigenrisicodragersverzekering? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt hiervoor ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: