WGA-hiaatverzekering

Bij langdurig ziekteverzuim kan een inkomensverlies voor uw medewerker ontstaan: het WGA-hiaat. WGA staat voor Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten. Dit verlies in inkomen (hiaat) loopt soms op tot honderden euro's per maand. Het risico hiervan kan worden afgedekt met onze WGA-hiaatverzekering.

Met de WGA-hiaatverzekering vullen wij het loon van uw medewerker aan tot minstens 70% van het verzekerde jaarloon. Verandert de situatie niet? Dan loopt de dekking door tot de AOW-leeftijd. U kunt uw personeel een WGA-hiaatverzekering aanbieden; zij betalen de premie zelf.

De WGA-hiaatverzekering is alleen af te sluiten in combinatie met onze Sazas Verzuimverzekering.

WGA-hiaatverzekering Sazas

Goed werkgeverschap

Sommige cao's verplichten werkgevers om een verzekering af te sluiten die de financiële gevolgen voor medewerkers beperken. Ook als uw cao u hier niet tot verplicht, kunt u  - vanuit goed werkgeverschap - ervoor kiezen om toch een verzekering af te sluiten. Goede arbeidsvoorwaarden staan hoog in de top vijf van goed werkgeverschap. Dit maakt u als werkgever aantrekkelijk voor toekomstige en bestaande  medewerkers.

Advies op maat van onze accountmanagers

Gezien de grootte van uw bedrijf, kan het zijn dat een verzuimoplossing op maat het best bij u past. Hierbij kijken we naar de bedrijfsomstandigheden, de financiële wensen en het risico dat u wilt dragen. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met verzuim binnen grote bedrijven. Zij kunnen samen met u de verzuimoplossing samenstellen die het best bij u past en komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de WGA-hiaatverzekering? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.