WIA-expert

U heeft een zieke medewerker. Hij is al een tijd ziek en het ziet er niet naar uit dat hij binnen twee jaar volledig herstelt. Als werkgever kunt u vragen hebben. Moet ik mijn medewerker ontslaan, bijvoorbeeld. En wat is de rol van UWV daarbij? Met al dit soort vragen kunt u terecht bij de WIA-expert.

Vanaf 40 weken komt de WIA-expert sowieso in actie. Hij gaat dan in gesprek met u en uw medewerker. Wat zijn uw verplichtingen als werkgever? En wat wordt er van uw medewerker verwacht? Het is slim om daar al in een vroeg stadium over na te denken. Want als u of uw medewerker steken laat vallen kan dat vervelende gevolgen hebben. Bijvoorbeeld dat u een jaar langer het loon van uw zieke medewerker moet doorbetalen.

Klanten van Sazas kunnen gratis gebruikmaken van de ondersteuning door de WIA-expert.

Marc Breedveld -  WIA expert

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Voor grotere bedrijven kan het wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de omstandigheden, de financiële wensen en de risicobereidheid. Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen beoordelen hoe onze WIA-expert hierbij kan ondersteunen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de WIA-expert? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.