ZW eigenrisico-dragersverzekering

Een medewerker die ziek uit dienst gaat, of binnen vier weken na einde contract ziek wordt, kan u veel geld  kosten. Dat merkt u namelijk aan de premies die u aan UWV betaalt. Het is voor u dus belangrijk dat een zieke ex-medewerker alle mogelijkheden benut om te werken en hierbij de juiste ondersteuning krijgt. En dat kan. Neem het heft in eigen hand, word eigenrisicodrager voor de Ziektewet. Dan weet u zeker dat er werk wordt gemaakt van de begeleiding van zieke ex-medewerkers. Zo krijgt u grip op uw kosten.

Eigenrisicodragersverzekering Ziektewet

Onze accountmanagers staan voor u klaar

Bij grotere bedrijven is er eerder sprake van structureel verzuim. Hoe meer medewerkers een bedrijf heeft, hoe groter de kans dat er altijd wel een medewerker ziek is. Het kan daarom wenselijk zijn om de dienstverlening af te stemmen op de omstandigheden, de financiële wensen en de risicobereidheid.

Staat verzuim regelmatig op de agenda van het management- of directieoverleg? Onze accountmanagers hebben ervaring met verzuim binnen grote bedrijven en kunnen de voor u meest geschikte oplossing samenstellen. Zij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de ZW Eigenrisicodragersverzekering? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: