Offerte aanvragen

Wilt u de premie berekenen? De offertetool geeft direct inzicht in de premies voor uw klant. Aansluitend kunt u namens uw klant een offerte aanvragen; deze ontvangt u binnen een paar minuten per mail. Als u contact met ons opneemt, ontvangt u de offerte via onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Verzuimcijfers

Bij een te verzekeren loonsom tot € 175.000,- vragen wij geen verzuimgegevens op over het verleden. Werkgevers waarvoor dit geldt, stappen automatisch in op het instaptarief.

Bij een loonsom vanaf € 175.000,- vragen wij verzuimcijfers op van de afgelopen drie jaar. Weet u vooraf al dat het gemiddelde verzuimpercentage van uw klant boven de 3% is? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een Klant Adviseur van onze klantenservice via 088 56 79 100. We willen graag tot een premie komen voor de specifieke situatie van uw klant.

Vergelijken van offertes

Het is belangrijk om offertes ook op inhoud goed met elkaar te vergelijken. Er zitten namelijk verschillen in de manier waarop verzekeraars de verzekering samenstellen en hun premies berekenen. De hoogte van een premiepercentage zegt niet alles, als de basis waarover de premie wordt berekent verschilt.

Kunt u advies gebruiken bij het vergelijken van offertes? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een Klant adviseur van onze klantenservice via 088 56 79 100. Zij helpen u graag om de verschillen tussen de offertes te beoordelen.

Meer informatie over de offerte

De offerte bestaat uit:

  • een overzicht van de bedrijfsgegevens, de gekozen producten en de daarbij behorende premies;
  • een akkoordverklaring;
  • een toelichting;
  • een machtigingsformulier voor automatische incasso.

Heeft u in de offertetool aangegeven geïnteresseerd te zijn in een inkomensaanvulling voor medewerkers? Dan wordt in de offerte het premiepercentage van de PLUS-verzekering genoemd.