Langdurig ziekteverzuim bij uw klanten voorkomen

Langdurig ziekteverzuim bij uw klanten voorkomen? Om uw klanten beter te kunnen bijstaan met raad en daad, gaan we in dit whitepaper in op de kosten van verzuim. Naast de financiële onderdelen, kijken we ook naar de verzuimcijfers van 2021 en de invloed van COVID-19. Daarnaast gaan we in op de verantwoordelijkheden en de inzet die werkgever en medewerker samen kunnen leveren om langdurig verzuim te voorkomen. In een handige controlelijst hebben we de belangrijkste verzuimonderwerpen samengevat waarover u in gesprek kunt gaan met uw klant.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang meteen het whitepaper ‘Langdurig ziekteverzuim voorkomen bij uw klanten’
Whitepaper langdurig verzuim bij uw klanten voorkomen, tips voor accountants

Ook interessant voor u:

 • Welke verzuimverzekeringen kan Sazas uw klant bieden?

  Welke verzuimverzekeringen kan Sazas uw klant bieden?

  Sazas is meer dan alleen een verzekeraar. Als verzuimspecialist nemen wij bij ziekte en arbeidsongeschiktheid de zorgen van uw klanten uit handen. Ook als zij zelf ziek worden. Welke verzuimverzekering past het beste bij uw klant? Bekijk de mogelijkheden.
  verzuimverzekering
 • Whitepaper mantelzorg, ook een zorg voor werkgevers met tips voor accountants

  Mantelzorg en werk: ook een zorg voor werkgevers

  Een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid levert een bedrijf minder ziekteverzuim op. Met deze whitepaper kunt u uw klanten ondersteunen bij de mogelijkheden die een werkgever heeft om de werk- en privébalans van medewerkers te verbeteren.
  whitepaper