Persbericht: Sazas organiseerde een bijzonder herfstdiner

Aantal keer gelezen:
 597

Een steuntje in de rug voor vrijwilligers en hulpvragers

Woerden, 3 oktober - Meer dan 150 vrijwilligers en hulpvragers uit Woerden hebben maandagavond 30 september een herfstdiner van Sazas gekregen. Al 25 jaar helpt Sazas bedrijven om de risico’s van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Met deze actie wilde Sazas mensen een hart onder de riem steken die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De avond stond in het teken van samenzijn en ontmoeten. Het was een gezellige en smakelijke samenkomst.

Goede doelen diner Sazas

Karin Tusveld opende de avond met een woordje namens Sazas. De wethouder van Woerden, Tymon de Weger, bedankte haar hierna. Voordat het buffet officieel geopend werd, konden alle gasten ook genieten van een demonstratie door rolstoeldansers van De Swingende Wielen uit Woerden. Speciale dank ook aan PLUS Hoogendoorn in Waarder voor het verzorgen van koffie, thee en iets lekkers.

Sazas, uw verzuimspecialist

Sazas is specialist in verzuimoplossingen voor het MKB. Naast verzuim- en inkomensverzekeringen bieden ze diverse oplossingen om bedrijven gezond te houden. Preventief, maar ook als er al sprake is van verzuim door middel van verzuimbegeleiding. Ze zorgen voor een snelle en persoonlijke aanpak en nemen zo bedrijven veel regelwerk uit handen. Kijk voor meer informatie op www.sazas.nl of neem contact op via 088 56 79 100.


Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven: