Deelnemen, helpen en meedoen

Als verzuimspecialist vindt Sazas het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij en onze missie; ‘Vitale mensen in gezonde bedrijven’. Wij doen dit door een duurzame samenwerking aan te gaan met verschillende goede doelen.

We gaan uit van de visie; ‘Deelnemen, helpen en meedoen’. Hierbij leggen we de nadruk op het samenwerken. Sazas sponsort op dit moment twee goede doelen: Stichting Hartekind en het Ronald Mcdonald Kinderfonds.{"values":{"en-US":"Samenwerken met partners"},"dtdGuid":"15a9b32f-61d9-41fc-9290-aa25dfe2889d"}

Samenwerking met Stichting Hartekind

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een hartafwijking, met als doel om hun overlevingskansen te vergroten en hun kwaliteit van leven te verbeteren. De relatie tussen het kind en hun ouders staat hierbij centraal. Het is namelijk belangrijk voor zowel de ouders als de kinderen om zo vitaal en weerbaar mogelijk te blijven. Dit vergroot de kans dat zij regie op hun eigen leven terug krijgen en kan verzuim, bij bijvoorbeeld de ouders, verminderen.

Sazas heeft een meerjarige samenwerking met Stichting Hartekind. Onze samenwerking betekent dat wij het Hartekind Boek ondersteunen en lid zijn van ‘de Vrienden van het Hartekind’. Vanuit die gedachte is Sazas ook ieder jaar aanwezig bij het Hartekind Gala. Daarnaast ondersteunt Sazas projecten die aansluiten bij de doelen van Stichting Hartekind. Zo hebben wij samen met de stichting een Tikkie voor aan de TikkieRing ontworpen en een mooie bijdragen geleverd voor de aanschaf van saturatiemeters.

Samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ook houden ouders de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Met deze samenwerking kunnen wij een bijdrage leveren aan de vitaliteit en weerbaarheid van de kinderen en hun ouders. Ook het Ronald McDonald Kinderfonds en hun ouders maken veelvuldig gebruik van dit mooie initiatief.

Door sponsoring levert Sazas een bijdrage die ervoor zorgt dat de kinderen dicht(er) bij hun gezin kunnen zijn. Ook zijn wij lid van de ‘Business Breakfast Club Utrecht’ en willen we jaarlijks met enthousiaste collega’s, oud collega’s en familie meedoen aan de ‘Homewalk’. Met het team Sazas Vitaal wandelen we dan 24 uur om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.