Wijzigingen in uw bedrijfsgegevens

Antwoord op veelgestelde vragen over hoe u wijzigingen in uw bedrijfsgegevens aan ons kunt doorgeven.


Veelgestelde vragen

Hoe geef ik door dat mijn bedrijf is verhuisd?

Een adreswijziging kunt u eenvoudig doorgeven via MijnSazas. Klik op 'Bedrijfsgegevens' links in het scherm. Er opent zich een nieuw scherm. In het onderdeel 'Bedrijfsgegevens' voert u uw nieuwe adresgegevens in. Klik hierna op bevestigen.

Hoe geef ik door dat mijn bedrijf van rechtsvorm is gewijzigd?

U kunt de wijziging doorgeven door het sturen van een e-mail naar info@sazas.nl. Dit kan ook schriftelijk door uw wijziging te sturen naar: OWM Sazas u.a. Antwoordnummer 2444, 3440 WB Woerden. Een postzegel is niet nodig.

Moet ik een adreswijziging ook doorgeven aan de arbodienst?

Als u de arbodienstverlening via Sazas heeft geregeld, geven wij de adreswijziging door aan de arbodienst. Heeft u de arbodienstverlening ergens anders geregeld? Dan moet u zelf de adreswijziging doorgeven.

Kan ik een postadres doorgeven dat afwijkt van mijn bezoekadres, bijvoorbeeld het adres van mijn accountant?

Ja, u kunt een postadres aan ons doorgeven op dezelfde manier als een adreswijziging. Dan sturen wij al uw post naar het opgegeven adres. Let op: wij geven adreswijzigingen niet door aan VanColland; dit moet u zelf aan VanColland doorgeven.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres dat wordt gebruikt voor de ‘wachtwoord vergeten’-functie?

Log in en ga naar: 'Profiel' rechtsboven in het scherm. U kunt hier een ander e-mailadres instellen door te kiezen voor de optie: ‘Wijzig’.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer aanpassen?

U kunt de wijziging van het bankrekeningnummer per e-mail (info@sazas.nl) aan ons doorgeven. Voeg aan deze mail een kopie van de bankpas of een rekeningafschrift toe.