Korting op de griepprik


********* LET OP: DEZE ACTIE IS AFGELOPEN *********

Het najaar en de winter staan voor de deur. Dan kan het ook zijn dat u met griep te maken krijgt binnen uw bedrijf. En dat is vervelend. Het betekent extra kosten, meer geregel en er wordt minder werk verzet. Daarom heeft Sazas een mooie actie voor u in samenwerking met onze partner Stigas. Bent u klant bij ons? Dan krijgt u 20% korting op de griepprik. Deze actie loopt tot 1 oktober en geldt voor de eerste 150 aanmeldingen. Lees waarom de griepprik belangrijk is, ontdek de voordelen en lees u hoe u gebruik maakt van ons aanbod. 

De jaarlijkse griepprik voorkomt ziekteverzuim

Jaarlijks biedt Stigas in samenwerking met VaccinatieZorg de griepprik aan. De griepprik beschermt tegen het virus van de jaarlijkse griepgolf. De griepprik wordt aangeboden op uw bedrijf. Dat is wel makkelijk voor u. Dat doen we bij een minimumbedrag van € 156,-. Met de griepprik verlaagt u het ziekteverzuim op uw bedrijf. Griep komt elk jaar voor, maar de omvang en ernst van de epidemie varieert sterk. Het aantal patiënten/mensen met een griepachtig ziektebeeld in de huisartspraktijk is de laatste jaren gedaald. Eén van die redenen is de verhoogde vaccinatiegraad.

Heeft u een verzuimverzekering bij Sazas?

Sazas geeft 20% korting op elke griepprik en helpt u zo het verzuim te verlagen. Voorwaarde is dat u een verzuimverzekering bij ons heeft afgesloten. De korting geldt voor de eerste 150 aanmeldingen. Zorg dat u meedoet. De actie loopt tot 1 oktober 2017.

Wat zijn de voordelen van een griepprik?

De griepprik verkleint de kans op griep. De griepprik geeft minder klachten als u toch nog griep oploopt:

  • De griepklachten zijn dan vaak minder erg;
  • De kans op een longontsteking is kleiner;
  • De kans dat een bestaande longziekte of suikerziekte erger wordt door griep, is kleiner.

Wat kunnen nadelen zijn van de griepprik?

Wie de griepprik heeft gehad kan een dag een gevoelige arm hebben of u zich een paar dagen minder goed voelen. Wie allergisch is voor kippenei-eiwit, neomycine of gentamycine, kan allergisch reageren op de griepprik.

Voor welke bedrijven is de griepprik extra belangrijk?

De griepprik wordt aanbevolen voor de pluimveehouderij, varkenshouderij en bedrijfsverzorging. Speciaal aanbevolen wordt de griepprik voor werkenden in de pluimveehouderij, varkenshouderij en bij AB-bedrijven. Dit is ook belangrijk voor de volksgezondheid omdat het griepvirus zich niet mag mengen met een eventuele uitbraak van de vogelgriep of varkensgriep. De griepprik zelf biedt overigens geen bescherming tegen de vogelgriep.

Tarieven

De tarieven vindt u in onderstaande tabel. Over deze bedragen wordt geen btw in rekening gebracht.

Aantal                                    Tarieven                            Tarief met Sazas korting  
1-6 € 156,- bodemprijs € 124,80 bodemprijs  
7-19 € 24,75 per persoon € 19,80 per persoon  
20-39 € 21,75 per persoon € 17,40 per persoon  
40-59 € 19,50 per persoon € 15,60 per persoon  
60-79 € 16,50 per persoon € 13,20 per persoon  
80 en meer   € 14,- per persoon € 11,20 per persoon        


********* LET OP: DEZE ACTIE IS AFGELOPEN *********

Hoe maakt u gebruik van deze actie?

Heeft u een verzuimverzekering bij Sazas, dan ontvangt u 20% korting op elke prik die u afneemt. Let wel: dit geldt alleen voor de eerste 150 aanmeldingen. Hoe meld ik me aan? U kunt zich tot uiterlijk 1 oktober 2017 aanmelden door contact op te nemen met de Stigas Servicedesk. Bel telefoonnummer 085  044 07 00 (kies voor optie 1) of mail naar info@stigas.nl

Gepubliceerd op 6 september 2017

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op