Verzuimoplossing HandenVrij MKB verzuim-ontzorg

Met onze gecertificeerde Handenvrij MKB verzuim-ontzorg wordt u maximaal ontzorgd. We begeleiden uw zieke medewerker én u vanaf de eerste ziektedag. Ons gezamenlijke doel: een gezonde terugkeer op de werkvloer. U blijft zelf verantwoordelijk voor de verplichtingen vanuit de Wet verbetering poortwachter maar we nemen uw wel alle zorgen en het regelwerk uit handen. Daarbij garanderen met onze Poortwachtergarantie dat u alle verplichten van deze wet voldoet. Deze verzuimoplossing geeft u daarnaast meer zekerheid over uw premie door premiedemping. Deze verzekering is af te sluiten voor bedrijven met een loonsom tot 1 miljoen. Vanaf die loonsom kunt u het best onze HandenVrij Compleet afsluiten.


Welke onderdelen bevat HandenVrij MKB verzuim-ontzorg?

Onze verzuimoplossing HandenVrij MKB verzuim-ontzorg bestaat uit:


MKB verzuim-ontzorgverzekering

Hiermee verzekert u de loondoorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een medewerker ziek is. U kunt deze verzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast profiteert u van premiedemping. Dit houdt in dat het verzuim binnen uw bedrijf niet direct een-op-een wordt doorberekend in de premie van de MKB verzuim-ontzorgverzekering. Dit verzuim weegt maar beperkt mee in het bepalen van de premie: het wordt dus ‘gedempt’. Deze verzekering komt standaard met een complete arbodienstverlening

Arbodienstverlening en re-integratie

De MKB verzuim-ontzorgverzekering bestaat naast een verzekering ook standaard uit een complete arbodienstverlening. Dit houdt in dat we u en uw zieke medewerkers begeleiden vanaf het begin. We nemen u alle verplichte zaken rondom verzuimbegeleiding, re-integratie en casemanagement uit handen. U wordt hierbij maximaal ontzorgd. Ook worden de re-integratie- en interventiekosten vergoed als de bedrijfsarts of casemanager deze activiteiten inzet. Zie voor meer informatie de productpagina over de MKB verzuim-ontzorgverzekering.

Interventies

Een interventie bevordert de terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat uw medewerker door ziekte uitvalt. Voor interventies werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen u bij uw verzuimbeheersing. En de Regresspecialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door iemand anders.

Werknemersverzekeringen


Inkomen Gezond

Aanvulling van het inkomen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt raakt.

WGA-hiaat

Met de WGA-hiaatverzekering dekken wij het WGA hiaat af en vullen wij het loon aan tot minstens 70% van het verzekerde jaarloon.

WIA-excedent

Met de WIA-excedentverzekering vullen wij de WIA-uitkering aan voor arbeidsongeschikte medewerkers met een inkomen boven de WIA-loongrens.
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: