Inkomen Gezond verzekering

Voor mkb-werkgevers die niet werkzaam zijn in de agrarische en groene sector bieden we de Sazas Inkomen Gezond verzekering. Deze verzekering zorgt voor aanvulling van het inkomen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt raakt. De eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid betaalt u voor de medewerker het loon door, dit bent u wettelijk verplicht. Dit is minimaal 70% van het loon van de medewerker. Vaak is dit voor bedrijven in een cao geregeld en kunnen hier andere (aanvullende) afspraken over zijn gemaakt. Zijn deze aanvullende afspraken er niet (of niet voldoende) en valt de medewerker toch in loon terug, dan kan de Inkomen Gezond verzekering dit aanvullen.

{"values":{"en-US":"Sazas Inkomen Gezond verzekering"},"dtdGuid":"15a9b32f-61d9-41fc-9290-aa25dfe2889d"}

Uitkering óók in de WIA-jaren

Blijft de medewerker langdurig arbeidsongeschikt? Dan heeft de medewerker mogelijk recht op een uitkering van de overheid: de WIA-uitkering. In de meeste gevallen daalt het inkomen nog verder wanneer een medewerker langdurig arbeidsongeschikt raakt. De Inkomen Gezond verzekering zorgt er dan voor dat het inkomen van de arbeidsongeschikte medewerker op peil blijft. De uitkering wordt rechtstreeks aan uw medewerker betaald. De verzekering kan al uitkeren na een half jaar ziekte afhankelijk van de dekking die u voor uw medewerkers kiest. De Sazas Inkomen Gezond verzekering kunt u in combinatie met onze verzuimverzekering afsluiten.Goed werkgeverschap

Sommige cao's verplichten werkgevers om een verzekering af te sluiten die de financiële gevolgen voor medewerkers beperken. Ook als uw cao u hier niet tot verplicht, kunt u  - vanuit goed werkgeverschap - ervoor kiezen om toch een verzekering af te sluiten. Goede arbeidsvoorwaarden staan hoog in de top vijf van goed werkgeverschap. Dit maakt u als werkgever aantrekkelijk voor toekomstige en bestaande  medewerkers.

Advies op maat van onze accountmanagers

Gezien de grootte van uw bedrijf, kan het zijn dat een verzuimoplossing op maat het best bij u past. Hierbij kijken we naar de bedrijfsomstandigheden, de financiële wensen en het risico dat u wilt dragen. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met verzuim binnen grote bedrijven. Zij kunnen samen met u de verzuimoplossing samenstellen die het best bij u past en komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.


Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over de Inkomen Gezond verzekering of een verzuimoplossing op maat? Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt hiervoor ook bellen met onze klantenservice: 088 56 79 100.