HandenVrij Compleet


Met Compleet begeleiden we de zieke medewerker van uw klant vanaf de eerste ziektedag. Doel: een gezonde terugkeer op de werkvloer. Uw klant blijft zelf eindverantwoordelijk voor de verplichtingen vanuit de Wet Poortwachter. Met onze Poortwachtergarantie geven wij echter een garantie af op het voldoen aan de Wet Poortwachter.


Welke onderdelen bevat HandenVrij Compleet?

Onze verzuimoplossing HandenVrij Compleet bestaat uit de onderdelen die hieronder zijn vermeld.


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert uw klant zichzelf van doorbetaling van personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een van de medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op de persoonlijke voorkeuren van uw klant.

Arbodienstverlening

Met onze preventieve aanpak houden wij medewerkers gezond. Ook begeleiden wij zieke medewerkers van uw klant met als doel een gezonde terugkeer op de werkvloer. Bij Compleet begeleiden we een zieke medewerker vanaf de eerste ziektedag.

Interventies

Een interventie zorgt voor een snellere terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat een medewerker zich ziek meldt. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor uw klant klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen uw klant bij verzuim-beheersing. En de Regres-specialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid van een medewerker veroorzaakt is door iemand anders.
Bij welke sector hoort uw bedrijf?