Mantelzorg en werk: ook een zorg voor werkgevers

Wist u dat Nederland maar liefst 2,6 miljoen mantelzorgers telt? Zij zorgen langdurig of voor onbepaalde tijd voor iemand die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is. Mantelzorgers komen vaak onverwachts voor hun – onbetaalde – zorgtaak te staan. Het overkomt ze, omdat ze een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Zowel fysiek als emotioneel is mantelzorg zwaar. Zeker als de mantelzorger daarnaast ook nog een baan heeft.

Whitepaper mantelzorg
Een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid levert een bedrijf minder ziekteverzuim op. Met deze whitepaper kunt u uw klanten ondersteunen bij de mogelijkheden die een werkgever heeft om de werk- en privébalans van medewerkers te verbeteren.

Whitepaper mantelzorg, ook een zorg voor werkgevers met tips voor accountants

Ook interessant voor u:

 • Welke verzuimverzekeringen kan Sazas uw klant bieden?

  Welke verzuimverzekeringen kan Sazas uw klant bieden?

  Sazas is meer dan alleen een verzekeraar. Als verzuimspecialist nemen wij bij ziekte en arbeidsongeschiktheid de zorgen van uw klanten uit handen. Ook als zij zelf ziek worden. Welke verzuimverzekering past het beste bij uw klant? Bekijk de mogelijkheden.
  verzuimverzekering
 • Whitepapers voor accountants over verzuim - Sazas

  Whitepapers voor accountants

  Lees meer over hoe u uw klanten kunt helpen bij het voorkomen en verminderen van verzuim in onze gratis whitepapers. We lichten het onderwerp inhoudelijk toe en geven uw praktische tips waarmee u uw klanten verder kan helpen.
  Whitepapers
 • Whitepaper langdurig verzuim bij uw klanten voorkomen, tips voor accountants

  Langdurig ziekteverzuim bij uw klanten voorkomen

  Langdurig ziekteverzuim bij uw klanten voorkomen? Om uw klanten beter te kunnen bijstaan met raad en daad, leest u in het whitepaper onder andere meer over langdurig verzuim, verzuimkosten en wat u kunt doen om uw klanten te helpen bij het terugdringen van verzuim.
  whitepaper