Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG): partner van Sazas

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de branchevereniging voor ondernemers in het groen. Denk hierbij aan hoveniers, groenvoorzieners, interieurbeplanters, dak- en gevelbegroening en boomspecialisten. Ongeveer 1.100 bedrijven zijn bij de VHG aangesloten. Klein, groot, met of zonder personeel. Al meer dan 100 jaar is VHG dé belangenbehartiger en vraagbaak van groene ondernemers in Nederland.
Logo VHG

Beter samen, samen beter

Sazas helpt VHG actief met het voorkomen en verminderen van het ziekteverzuim onder haar leden. Wij zorgen niet alleen voor loondoorbetaling bij ziekte. Loopt de arbodienstverlening via ons, dan maken VHG-leden optimaal gebruik van onze verzuimspecialisten: specialisten op het gebied van preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Wat kunnen partners van Sazas verwachten?
Partners als VHG begeleiden wij bij ziekteverzuim van medewerkers onder de aangesloten leden. Vaak hebben zij ook vragen over het verzuimproces, uitkeringen of wettelijke verplichtingen. Zaken als deelherstel en loonwaarde blijken in de praktijk bijvoorbeeld lastiger dan verwacht. Als partner kunt u met al uw verzuimvragen bij Sazas terecht. Wij helpen u graag. Zo staat u er niet alleen voor.


Ziekteverzuim: kennis, informatie en verzekeringen

Kennis

Whitepapers over ziekteverzuim

Onze whitepapers behandelen specifieke onderwerpen rond ziekteverzuim. Bekijk het overzicht van whitepapers en download gratis een whitepaper naar keuze.
Informatie

Nieuwsbrieven: altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond verzuim. Inclusief tips om verzuim te verlagen en voorkomen.
Verzekeringen

Verzuimverzekeringen voor groen MKB

Als mkb-er begrijpen we het effect van verzuim op uw bedrijf. Met onze verzekeringen nemen we al uw (financiële) zorgen uit handen.

Beperk uw risico en sluit de Sazas Verzuimverzekering af

Met onze verzuimverzekering dekt u het financiële risico van de loondoorbetaling af. Combineert u deze met onze arbodienstverlening dan nemen wij u alle verplichte zaken rondom verzuimbegeleiding, re-integratie en casemanagement uit handen.

In 1 minuut vraagt u een offerte aan: 

OFFERTE AANVRAGEN