Zijn er nog mogelijkheden om mijn premie aan te passen?

Dit kunt u doen door opties van uw verzuimverzekering te wijzigen. Een langere eigenrisicoperiode zorgt bijvoorbeeld voor een lagere premie. Ook de mate waarin de werkgeverslasten worden meeverzekerd kunt u aanpassen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bij het aanpassen van uw verzuimverzekering, hebben wij de premierekenmodule. Met de premierekenmodule kunt u de dekking van uw verzekering aanpassen en ziet u meteen welke invloed dat heeft op uw premie. U kunt van deze module gebruikmaken via MijnSazas. Log in en klik op ‘Verzekering aanpassen?’.

U heeft de volgende keuzemogelijkheden:

  • Dekking loondoorbetaling
  • Eigenrisicoperiode
  • Meeverzekeren wekgeverslasten
  • Betaaltermijn van uw facturen
  • Eindafrekening

Heeft u de dekking aangepast en bent u tevreden met uw keuze? Dan kunt u uw wijzigingen gelijk definitief maken in de tool. De premierekenmodule is beschikbaar vanaf 25 oktober tot en met 1 december 2022. Dit is de periode waarin u jaarlijks uw verzekering kunt wijzigen. U kunt van deze module gebruikmaken via MijnSazas. Log in en klik op ‘Verzekering aanpassen?' 

Heeft u andere aanpassingen, zoals bijvoorbeeld uw contractduur, heeft u een MKB verzuim-ontzorgverzekering, twijfelt u over de juiste keuze of heeft u vragen? Neem dan contact op. Onze klantadviseurs staan voor u klaar.

 

◄ Terug naar Veelgestelde vragen: Premie 2023