Webinar: Stress op de werkvloer

Een derde van het ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door stress. Daarom lanceerden Sazas en Stigas een webinar over dit onderwerp. Hoe kunt u als werkgever stress herkennen bij uw werknemers en hoe kunt u er het beste mee omgaan? Dit en meer komt aan bod in het webinar.

 

Stress: beroepsziekte nummer 1 in Nederland

Stress is één van de meest voorkomende oorzaken van ziekteverzuim. Omdat er veel manieren zijn om de stress van uw werknemers te verminderen of zelfs te voorkomen, is het de moeite waard om aandacht te steken in dit onderwerp.

Man-stress-op-werk.png

Daarom is er nu een webinar door Sazas en Stigas ontwikkeld en voor u beschikbaar. Hierin krijgt u meer informatie over wat stress is, hoe u het kunt herkennen bij uw medewerkers en wat u als werkgever er tegen kunt doen op het moment dat u signalen opmerkt. Ook worden de verschillen tussen stress en een burn-out en de consequenties van verzuim voor werkgevers besproken.

Ad van der Leer, salesmanager, interviewt Marilous Chaillet, bedrijfsarts bij Stigas. U wordt bijgepraat over alles wat u moet weten op het gebied van stress.

Vul hieronder uw gegevens in om het webinar te bekijken: