Vacature: Contentspecialist

Over ons 

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen in de agrarische en groene sector en voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Wij bouwen continue aan onze dienstverlening. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2018 voor het tweede jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Bij Sazas zijn ca. 70 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klant gedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.

Sazas is op dit moment volop in ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en professionele

Contentspecialist m/v 

(Voor 24 uur per week)

Jouw team

Je maakt als Contentspecialist deel uit van het enthousiaste en ambitieuze team Marketing & Communicatie, waar de disciplines marketing, online marketing en marketingcommunicatie onder vallen. Het team bestaat op dit moment uit vijf medewerkers, jij wordt het zesde teamlid. Het team is onderdeel van de afdeling Commercie, waar ook de teams Verkoop & Klantenservice en Behoud & Klanttevredenheid onder vallen. De afdeling houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de Manager Commercie.

Dit ga je doen

 • Je schrijft, beoordeelt en redigeert teksten voor online en offline media zoals website, social media, whitepapers en folders;
 • Je bedenkt en creëert videocontent voor diverse kanalen;
 • Je levert een grote bijdrage aan de digitale nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen zoals werkgevers, accountants en potentiële klanten;
 • Voor inspiratie voor contentcreatie kijk je naar klantbehoeften, ontwikkelingen op het gebied van verzuim en –verzekeringen en de doelstellingen van Sazas als verzuimspecialist voor het mkb;
 • Je haalt de informatie die je nodig hebt voor je content op binnen onze organisatie en bij onze samenwerkingspartners en je boort nieuwe bronnen aan;
 • Je bewaakt de stijl en tone of voice van Sazas voor de content die je creëert;
 • Je draagt bij aan het actueel houden van de content op onze nieuwe website;
 • Je denkt proactief mee over hoe we ons contentaanbod nog beter kunnen maken;
 • In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van (online) marketing en marketingcommunicatie;
 • Je ondersteunt waar nodig je collega van corporate communicatie bij de creatie van content;
 • Je draagt bij aan de marketingdoelstellingen (via creatie van relevante content voor onze doelgroepen) en het bepalen en beheren van de contentkalender.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt moeilijke onderwerpen vertalen naar begrijpelijke, klantgerichte teksten en video’s voor onze diverse doelgroepen en beschikt over een vlotte pen. Social media kent voor jou geen geheimen: je weet op elk social media kanaal de boodschap op de juiste manier te verpakken. Je weet hoe je content afstemt op de verschillende fasen van de customer journey en hoe je SEO-teksten schrijft en onderwerpen als CTR en conversie zijn voor jou gesneden koek. Je hebt ervaring met werken met een CMS (Sazas werkt met Umbraco).

Ervaring met beeld- en videobewerkingsprogramma’s is een pré. Je bent gewend om aan meerdere projecten tegelijk te werken en deadlines zie je als onderdeel van je werk. Je maakt je nieuwe dingen snel eigen, neemt initiatief en hebt oog voor verbetering. Je bent operationeel bezig en krijgt hier energie van. Je vindt het leuk om binnen een klein team te werken en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging en werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt maximaal € 4.348,- op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Tevens geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan voor 1 mei a.s.; je kunt je sollicitatie met CV sturen naar Jeannette.Klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Francis van Zwieten (Adviseur marketingcommunicatie) via francis.van.zwieten@sazas.nl of 06 30 25 67 53.