Vacature: Contentspecialist 

voor 38 uur per week


Jouw team

Je maakt als Contentspecialist deel uit van het enthousiaste en ambitieuze team Marketing & Communicatie. Dit team bestaat uit zes experts op het gebied van (online) marketing, communicatie en marketingcommunicatie. Het team is onderdeel van de afdeling Commercie, waaronder ook Klantenservice, Behoud & Innovatie en Verkoop vallen. Je rapporteert aan de teamcoördinator en de Manager Commercie.

Vacature Contentspecialist bij Sazas - 38 uur per week

Dit ga je doen


Contentcreatie:

 • Je schrijft pakkende teksten voor online en offline media, zoals de website, social media, whitepapers en brochures;
 • Je schrijft en optimaliseert content voor op onze website, waarbij je rekening houdt met onze SEO-doelen. Samen met de online marketeers zorg je dat de content op onze website goed gevonden wordt;
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van video’s, webinars en whitepapers. Dit doe je zelf of je brieft onze externe tekstschrijvers en vormgevers en kijkt daarna kritisch naar de opgeleverde content;
 • Je denkt mee bij het ontwikkelen van scripts voor video’s en de verdere inzet van videomateriaal;
 • Je beoordeelt en redigeert met een scherpe blik teksten van je communicatiecollega’s;
 • Waar nodig ondersteun je Corporate Communicatie bij de creatie van content.

Contentmanagement:

 • Samen met je communicatiecollega’s ben je verantwoordelijk voor de contentkalender;
 • Je bewaakt de huisstijl en tone-of-voice van Sazas in alle content die je maakt;
 • Je draagt bij aan het actueel houden van de content op onze website.

Innovatie:

 • Je haalt de informatie die je nodig hebt voor je content op binnen onze organisatie, bij onze arbodienstverleners en je boort nieuwe bronnen aan;
 • Je denkt proactief mee over hoe we ons contentaanbod nog beter kunnen maken;
 • Je ondersteunt de marketeers bij het opzetten en optimaliseren van contentflows;
 • Je hebt bij het bedenken en produceren van content oog voor de behoeften van onze klantgroepen. Ook kijk je naar actuele ontwikkelingen op het gebied van verzuim(verzekeringen) en de doelstellingen van Sazas als verzuimspecialist voor het mkb;
 • Je vindt het leuk om continu te verbeteren. We dagen je uit om met een frisse blik naar de bestaande situatie te kijken en deze samen met ons te verbeteren.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt moeilijke onderwerpen vertalen naar laagdrempelige en begrijpelijke content voor onze doelgroepen. Je weet hoe je (nieuws)artikelen en SEO-teksten schrijft en hoe je content afstemt op de verschillende fasen van de customer journey. Social media kent voor jou geen geheimen: je weet de boodschap op elk kanaal, op de juiste manier te verpakken. Onderwerpen als CTR en conversie zijn voor jou gesneden koek en je vindt het leuk om hierover meer te weten te komen. Je hebt ervaring met het werken met een CMS (Sazas werkt met Umbraco). Ervaring met beeld- en videobewerkingsprogramma’s is een pré. Je bent gewend om aan meerdere projecten tegelijk te werken en houdt het overzicht, ondanks de verschillende deadlines die daarbij komen kijken. Je maakt je nieuwe dingen snel eigen, neemt initiatief en hebt oog voor verbetering. Je bent uitvoerend bezig en krijgt hiervan energie. Je vindt het leuk om je eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal € 3.481,45 en maximaal € 4.847,69 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. We hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, in 2021 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 10 februari 2023 op deze vacature door je motivatie en CV te sturen naar Aigrid Klijn (aigrid.klijn@sazas.nl). Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Edwin van der Weide (Teamcoördinator Marketing & Marketingcommunicatie) 06 10492568 of edwin.van.der.weide@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas

  Sinds 1993 helpen wij als verzuimspecialist met succes het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers.
  Over Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van Joyce van Berkel, Online Marketeer en WIA-expert Sadia Azor.
  Over Sazas