'Sazas staat
voor korte lijnen
en een persoonlijke benadering'

Salarispoint in Oirlo biedt bedrijven advies en ondersteuning op het gebied van salarisadministratie, HRM en payroll. Dit betekent dat Salarispoint onder andere verzuimverzekeringen regelt voor haar klanten. Hierbij werkt het bedrijf al jarenlang samen met Sazas. André Rijs, relatiebeheerder bij Salarispoint, waardeert vooral de persoonlijke benadering en de korte lijnen.

“Salarispoint verzorgt de salarisadministratie en regelt verzuimverzekeringen voor honderden bedrijven in Zuidoost-Nederland, die met name actief zijn in de agrarische sector. Wij adviseren onze klanten altijd om een verzuimverzekering af te sluiten. Komt een werknemer ziek thuis te zitten, dan kan dit immers veel geld kosten.

We werken al jarenlang samen met Sazas en zijn erg tevreden over de dienstverlening: de lijnen zijn kort en Sazas denkt altijd met je mee. Is er een vraag of probleem, dan is er binnen enkele dagen een antwoord of een oplossing. Bovendien ben je - in tegenstelling tot de grote verzekeringsmaatschappijen - geen nummer, maar kennen de mensen van Sazas je bij naam en toenaam. Dat is echt een groot pluspunt. En doordat wij zaken rechtstreeks kunnen aankaarten bij onze contactpersonen, kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn.”

Uitstekende producten

“Ook op andere vlakken biedt Sazas toegevoegde waarde. Zo komen de accountmanagers van Sazas persoonlijk over de vloer bij klanten van ons die meer dan twintig mensen op de loonlijst hebben staan. Daar doen ze bijvoorbeeld een risico-inventarisatie of kijken ze hoe het verzuim kan worden teruggedrongen. Daarnaast biedt Sazas uitstekende producten op maat aan.”

Gebruiksvriendelijk

“Wij werken ook met het digitale loket ‘MijnSazas’, waarin we wijzigingen doorgeven voor onze klanten. Als er een werknemer in dienst komt, zetten wij dat in het systeem, net zoals bij de verzuimmeldingen. Wat dat betreft is ‘Mijn Sazas’ gebruiksvriendelijk en werkt het prettig. Wel kan de automatisering op bepaalde vlakken beter. Zo zou het fijn zijn als er koppelingen worden ingebouwd, zodat bepaalde zaken automatisch worden doorgegeven aan bijvoorbeeld het pensioenfonds. Nu moeten dit soort zaken nog handmatig worden gedaan.”

Verbeterde offertetool

“De offertetool van Sazas is onlangs flink verbeterd. Als we voor een klant met vaste werknemers een offerte aanvragen voor een verzuimverzekering, hebben we deze binnen no time in huis. Je hoeft maar een paar zaken in te vullen en de offerte is klaar. Bij andere maatschappijen duurt dat veel langer; soms wel twee weken."

Gepubliceerd op 6 december 2017

Niet gevonden waar u naar zocht?