Verzuimoplossing HandenVrij Compleet

Met HandenVrij Compleet begeleiden we uw zieke medewerker vanaf de eerste ziektedag. Ons gezamenlijke doel: een gezonde terugkeer op de werkvloer. U blijft als werkgever zelf eindverantwoordelijk voor de verplichtingen vanuit de Wet verbetering poortwachter, maar met onze Poortwachtergarantie garanderen wij dat u hieraan voldoet.


Welke onderdelen bevat HandenVrij Compleet?

Onze verzuimoplossing HandenVrij Compleet bestaat uit:


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert u de doorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een van uw medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Arbodienstverlening en re-integratie

Met onze preventieve aanpak houden wij uw medewerkers gezond. Ook begeleiden wij uw zieke medewerkers met als doel: een gezonde terugkeer op de werkvloer. Bij Compleet begeleiden we uw zieke medewerker vanaf de eerste ziektedag.

Interventies

Een interventie bevordert de terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat uw medewerker door ziekte uitvalt. Voor interventies werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen u bij uw verzuimbeheersing. En de Regresspecialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door iemand anders.

Werknemersverzekeringen


PLUS-verzekering

Aanvulling op het inkomen van uw medewerkers bij ziekte.

WIA Excedent-verzekering

Aanvulling op het inkomen van een zieke medewerker met een inkomen boven de WIA-loongrens.
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: