Verzuimoplossing InEigenHand

Met onze verzuimoplossing InEigenHand is de loondoorbetaling van uw medewerkers verzekerd. Heeft u uw arbodienstverlening ergens anders geregeld en wilt u dit zo houden? Dan kunt u ook alleen de verzuimverzekering afsluiten bij Sazas. U kunt deze aanvullen met werknemersverzekeringen.


Uit welke onderdelen bestaat InEigenHand?

Onze verzuimoplossing InEigenHand bestaat uit:


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert u de loondoorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een van uw medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Meer informatie

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen u bij uw verzuimbeheersing. En de Regresspecialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door iemand anders.

Werknemersverzekeringen


Inkomen Gezond

Aanvulling van het inkomen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt raakt.

WGA-hiaat

Met de WGA-hiaatverzekering dekken wij het WGA hiaat af en vullen wij het loon aan tot minstens 70% van het verzekerde jaarloon.

WIA-excedent

Met de WIA-excedentverzekering vullen wij de WIA-uitkering aan voor arbeidsongeschikte medewerkers met een inkomen boven de WIA-loongrens.