Verzuimoplossing InEigenHand

Met onze verzuimoplossing InEigenHand is de loondoorbetaling van uw medewerkers verzekerd. Heeft u uw arbodienstverlening ergens anders geregeld en wilt u dit zo houden? Dan kunt u ook alleen de verzuimverzekering afsluiten bij Sazas. U kunt deze aanvullen met werknemersverzekeringen.


Uit welke onderdelen bestaat InEigenHand?

Onze verzuimoplossing InEigenHand bestaat uit:


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert u de loondoorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een van uw medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Meer informatie

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen u bij uw verzuimbeheersing. En de Regresspecialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door iemand anders.

Werknemersverzekeringen


WGA-hiaat

Met de WGA-hiaatverzekering dekken wij het WGA hiaat af en vullen wij het loon aan tot minstens 70% van het verzekerde jaarloon.

WIA-excedent

Met de WIA-excedentverzekering vullen wij de WIA-uitkering aan voor arbeidsongeschikte medewerkers met een inkomen boven de WIA-loongrens.
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: