Samen met verzuimspecialist Sazas...

... kunt u als accountant uw klanten helpen om ziekteverzuim te voorkomen en te verlagen. Wij zorgen ervoor dat alles in één keer geregeld is.

Als verzuimspecialist kunnen we samen veel voor uw klanten betekenen. Lees alles over onze verzuimverzekering.


Welkom bij Sazas, uw verzuimspecialist 

Ziekteverzuim is één van de risico’s die invloed hebben op het bedrijfsresultaat van uw klant. Uw klanten willen ondernemen, dus verzuim kunnen zij niet gebruiken. Niet bij henzelf en niet bij hun medewerkers.

U kunt uw klanten ondersteunen bij het terugdringen van verzuim. Met cijfers, specialistische kennis en de juiste middelen. Wij zijn daarin graag uw verzuimpartner. Sinds 1993 helpen wij met succes om ziekteverzuim in bedrijven te verminderen en te voorkomen. Wij nemen zorgen uit handen bij ziekte. Samen met u houden we grip op het gehele verzuimproces bij uw klant.

Lees meer over hoe wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen bij verzuim onder uw klanten. Een aanbod doen we graag op persoonlijke wijze, maar kan ook via onze online offerte tool: 24 uur per dag, het hele jaar door.

Sazas, de verzuimspecialist voor het mkb

Waarom Sazas?

8,2
Beoordeling van onze klanten
Hoge klanttevredenheid
4 jaar op rij verkozen tot nummer 1
MijnSazas
Eenvoudig gegevens wijzigen en doorgeven

Interessant voor u

 • Verzuimcijfers 2022, ziekteverzuim opnieuw gestegen - nieuws voor accountants via Sazas

  Verzuimcijfers 2022: ziekteverzuim opnieuw gestegen

  Het ziekteverzuim is in het vierde kwartaal van 2022 opnieuw hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder. Eind 2022 lag het ziekteverzuim op 5,6% blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Lees meer over de verzuimcijfers van 2022.
  nieuws
 • Schijnzelfstandigheid: duidelijke regels voor zelfstandigen

  Schijnzelfstandigheid: duidelijke regels voor zelfstandigen

  In Nederland werken ongeveer 8 miljoen medewerkers in dienstverband en ongeveer 1,1 miljoen mensen werken als zelfstandige. Soms is een ingehuurde zelfstandige eigenlijk een medewerker. De overheid wil daarom duidelijke regels zodat de zelfstandige weet wanneer hij of zij eigenlijk een vaste baan zou moeten krijgen. En een werkgever moet weten wanneer hij of zij risico loopt op boetes.
  nieuws