Samen met verzuimspecialist Sazas...

... kunt u als accountant uw klanten helpen om ziekteverzuim te voorkomen en te verlagen. Wij zorgen ervoor dat alles in één keer geregeld is.

Als verzuimspecialist kunnen we samen veel voor uw klanten betekenen. Lees alles over onze verzuimverzekering.


Welkom bij Sazas, uw verzuimspecialist 

Ziekteverzuim is één van de risico’s die invloed hebben op het bedrijfsresultaat van uw klant. Uw klanten willen ondernemen, dus verzuim kunnen zij niet gebruiken. Niet bij henzelf en niet bij hun medewerkers.

U kunt uw klanten ondersteunen bij het terugdringen van verzuim. Met cijfers, specialistische kennis en de juiste middelen. Wij zijn daarin graag uw verzuimpartner. Sinds 1993 helpen wij met succes om ziekteverzuim in bedrijven te verminderen en te voorkomen. Wij nemen zorgen uit handen bij ziekte. Samen met u houden we grip op het gehele verzuimproces bij uw klant.

Lees meer over hoe wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen bij verzuim onder uw klanten. Een aanbod doen we graag op persoonlijke wijze, maar kan ook via onze online offerte tool: 24 uur per dag, het hele jaar door.

Sazas, de verzuimspecialist voor het mkb

<p>Waarom Sazas?</p>

 • Sociaal en maatschappelijk betrokken

  Bij Sazas hebben we oog voor mens en maat­schappij.

 • Vitale mensen in gezonde bedrijven

  Onze klanten hebben een lager verzuimpercentage dan het landelijke gemiddelde.

 • 61% van onze verzekerden is meer dan 10 jaar klant

  Bij Sazas hechten we waarde aan langdurige klantrelaties.


Interessant voor u

 • Trajecten van schuldhulpverlening verkort per 1 juli 2023 - Sazas

  Schuldhulpverlening: hulptrajecten zijn verkort

  Per 1 juli 2023 is het traject rondom de wettelijke schuldsanering (de Wet schuldsanering natuurlijke personen, Wsnp) korter geworden. Dit telt nu nog maar 18 in plaats van 36 maanden. Dat scheelt veel stress bij mensen met (te) hoge schulden. Voorkom verzuim door schulden: tips voor werkgevers.
  nieuws
 • Werkgeverslasten bereken voor uw klant - Sazas

  Zo berekent u de werkgeverslasten voor uw klant

  Naast het loon van de medewerkers betaalt uw klant als werkgever nog een aantal andere werkgeverslasten. Het gaat hier om de zaken die bovenop het loon komen. Bent u benieuwd om welke kosten het precies gaat? En hoe u de totale werkgeverslasten berekent? Lees er meer over in dit artikel.
  nieuws