Vacature:
Ervaren commercieel productmanager 

voor 32-38 uur per week


Jouw team

Je bent onderdeel van een organisatie waar het klantbelang centraal staat. Je komt te werken binnen Behoud & Innovatie, onderdeel van het team Commercie. Onder Commercie vallen ook Klantenservice en Marketing & Communicatie. In jouw functie werk je nauw samen met jouw collega’s van Marketing & Communicatie en met de vaktechnische productmanager. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze Adviseurs Inkomen, Accountmanagers en de verzuimspecialisten over de behoeften van de klant.

Vacature Productmanager

Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, (online) marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan jouw teamcoördinator en aan de manager Commercie.


Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe commerciële productmanager? Dan inventariseer je welke wensen en behoeften onze klanten en andere stakeholders hebben. Hiermee optimaliseer je  bestaande en voor Sazas nieuwe (online) producten en diensten. Je signaleert trends in de markt en vertaalt die naar beleid op het gebied van nieuwe producten en diensten die aansluiten op de strategie van Sazas. Je stelt onderbouwde business cases op,  waarin e onderbouwt hoe rendabel en levensvatbaar de voorgestelde innovatie is.  Je leidt en coördineert de ontwikkeling van een nieuw product of nieuwe dienst van idee tot en met de introductie. Hierin heb je een leidende rol. Je coördineert het proces met alle (interne en eventuele externe) stakeholders zoals ICT, Accountmanagement, Klantenservice, Marketingcommunicatie, Operatie, Juridische zaken, etc.

Je bent onderdeel van diverse projecten die de ontwikkeling van producten en diensten van Sazas raken.

Bij alle handelingen maak je zelf de afweging in hoeverre je handelen in dienst staat van de klant en de doelstellingen van Sazas.


Jouw profiel

Je hebt een aantoonbaar hbo-werk en denkniveau, voldoet aan de eisen van de Wft (Wft-Basis, Wft adviseur Inkomen, PE en PA) en je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent commercieel en ondernemend ingesteld, resultaatgericht en  je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent een zelfstandig werker, maar ook een goede teamspeler. Je hebt doorzettingsvermogen. Bovendien ben je creatief, initiatiefrijk, klant gedreven, overtuigend en pragmatisch. Je bent in staat om een volwaardige gesprekspartner te zijn op diverse niveaus binnen de organisatie van Sazas en ook bij externe partijen. Je hebt affiniteit met verzuimproblematiek, gezond werken en/of arbeidsomstandigheden.


Wat wij bieden

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Je komt te werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt maximaal bruto € 5.498,72 op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een goede vergoedingsregeling voor reiskosten en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een relatief kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klant gedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Interesse? 

Solliciteer dan snel door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar Aigrid Klijn via aigrid.klijn@sazas.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jan-Willem van Zeeland (manager ICT & Commercie) via 06 82 73 26 46 of jan-willem.van.zeeland@sazas.nl. Je kunt ook contact opnemen met Melchior Pabst (teamcoördinator Behoud & Innovatie) via 06 10 68 26 94 of melchior.pabst@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas, uw verzuimspecialist

  Sazas is een klantgedreven partner die haar klanten helpt op een persoonlijke, transparante en integere manier. Zo dragen we bij aan financieel gezonde bedrijven en vitale medewerkers in Nederland en aan een samenleving waarin iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt.

  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers. Bekijk onze openstaande vacatures.

  Werken bij Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van onze collega's Joyce, Sadia, Mitchel en Arnold.

  Werken bij Sazas