Vacature: ICT Supportmedewerker

voor 32 tot 38 uur per week

Jouw team

Je bent onderdeel van het enthousiaste en ambitieuze team ICT. Dit team zorgt voor beschikbaarheid/continuïteit, ondersteuning en innovatie van de IT-voorzieningen. Daarnaast zorgt het team ook voor  het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen van de organisatie. Op basis van de inventarisatie van de wensen en behoeften vanuit het bedrijf wordt binnen het Business Ondersteuningsteam (een onderdeel van ICT) een advies opgesteld. Dit advies gaat in op  de ontwikkeling, de implementatie en het onderhoud  van de architectuur, de systemen, de processen, de applicaties en de (werkplek-) automatisering.

Actuarieel Medewerker

ICT is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en ondersteuning bij de invoering en het gebruik van IT-middelen en –systemen. Alle activiteiten zijn mede gericht op het leveren van een bijdrage aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen en de positionering van Sazas in haar markt. Het team bestaat op dit moment uit 12 medewerkers. Je rapporteert aan de manager ICT en Businessondersteuning.


Jouw taken

 • Ondersteuning aan gebruikers die veel voorkomende kantoorapplicaties- en systemen gebruiken
 • 1e lijn helpdesk
 • Verhelpen van verstoringen (remote of on site)
 • Vraagbaak over gebruik van systemen en applicaties
 • Helpen bij registratie van hardware in Topdesk
 • Uitvoeren van systeembeheeractiviteiten
 • Ondersteuning bij incidenten en storingen
 • Onderhouden van laptops, telefoons en printers
 • Opstellen en onderhouden van handleidingen
 • Bijhouden Servicedeskapplicatie (Topdesk)
 • Bewaking voortgang van meldingen
 • Beheer, installatie en configuratie van databases, applicaties en software
 • Bepalen, ontwikkelen en onderhouden van de standaard werkplek, inclusief installatie, herstel en configuratie
 • Onderhouden contact met specialist en aanvrager
 • Doen van verbetervoorstellen voor gesignaleerde knelpunten
 • Deelnemer aan ICT-projecten
 • Inzicht in werkmethoden en –processen van de klant, gebruiker en IT-omgeving en bewaken van het kennisniveau van de gebruiker

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO-ICT opleiding niveau 4 en hebt kennis van en bent gecertificeerd in  Microsoft producten, of bent bereid deze te gaan halen. Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, maar je kunt ook als starter bij ons aan de slag. Je hebt kennis van en mogelijk zelfs ervaring met ITIL. Je werkt (zeer) zelfstandig, maar je werkt ook graag in teamverband. Je hebt goede contactuele vaardigheden, bent servicegericht. communicatief vaardig en hebt een flexibele instelling. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt kennis van desktop management en engineering tools, van moderne werkplektechnieken en concepten. Je hebt expertise en mogelijk zelfs ervaring met zowel ‘run’ (incidenten, problemen, service aanvragen veranderingen) als ‘changes’ (portfolio van veranderingen, ontwikkeling van methoden en technieken, professionalisering en intervisie). Je bent bereid om je te verdiepen in nieuwe en oudere technologie.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, achtergrond en ervaring. We kennen een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, in 2021 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf hierin?

Solliciteer dan snel. Stuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk op 15 december naar aigrid.klijn@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan-Willem van Zeeland (manager ICT en Businessondersteuning) via  06 82732646 of jan-willem.van.zeeland@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.