HandenVrij Basis+

Met onze verzuimoplossing HandenVrij Basisis de loondoorbetaling van uw medewerkers verzekerd. Bij deze verzuimoplossing regelt u de verzuimbegeleiding zelf in de eerste twee weken dat uw medewerker ziek is. Ook krijgt u alleen in het eerste ziektejaar interventies vergoed. U kunt deze verzuimoplossing aanvullen met werknemersverzekeringen, zodat het inkomen van uw medewerkers op peil blijft bij ziekte.

Let op: De verzuimoplossing HandenVrij Basis+ is alleen beschikbaar voor de sector agrarisch/groen. Voor andere sectoren bieden we de verzuimoplossingen HandenVrij Compleet en HandenVrij MKB verzuim-ontzorg.


Welke onderdelen bevat HandenVrij Basis+?

Onze verzuimoplossing HandenVrij Basis+ bestaat uit de volgende onderdelen:


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert u zichzelf van doorbetaling van uw personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als één van uw medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Arbodienstverlening en re-integratie

Met onze preventieve aanpak houden wij uw medewerkers gezond. Ook begeleiden wij uw zieke medewerkers met als doel een gezonde terugkeer op de werkvloer. Bij de keuze voor Basis regelt u zelf de eerste twee weken van de verzuimbegeleiding.

Interventies

Een interventie zorgt voor een snellere terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat uw medewerker zich ziek meldt. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor u klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen u bij uw verzuim-beheersing. En de Regres-specialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door iemand anders.

Werknemersverzekeringen

Bij welke sector hoort uw bedrijf?