Positieve veranderingen
in 2017

De drukke eindejaarsperiode laten we achter ons. Tijd voor een nieuw jaar, tijd voor 2017. Bij Sazas stappen we fris en vol energie het nieuwe jaar in. Ook dit jaar staan we weer voor u klaar en zullen we u helpen uw werknemers langer gezond aan het werk te houden.

Dat doen we door preventieve oplossingen te bieden. Maar ook als één van uw werknemers ziek wordt, komen we meteen in actie met behulp van onze Verzuimdesk. Onze verzuim- en re-integratie adviseurs staan klaar om u te helpen. Door onze persoonlijke alles-in-1 aanpak, die bestaat uit preventie, verzekeren en hulp bij re-integratie, beheersen we de verzuimkosten in uw bedrijf en helpen we verzuim te verminderen en te voorkomen.

Positieve veranderingen

In 2017 zullen er een paar positieve veranderingen plaatsvinden. Zo kunt u gebruik maken van onze Poortwachtergarantie en onze vertrouwde WIA-expert. Ook digitaal zullen we proberen weer een aantal innovaties te realiseren. Daarnaast innoveren we ook met de Bedrijfsscan.

Heeft u vragen?

Onze deskundige medewerkers van de klantenservice staan ook in 2017 voor u klaar. En voor ingewikkelde verzuimsituaties kunt u nog steeds terecht bij onze WIA-expert. Neem gerust contact met ons op.

Hopelijk lukt het Sazas u in de toekomst te verrassen.

Wij gaan ons best doen. Ik wens u een gezond en ondernemend jaar toe.

Met vriendelijke groet,

Hans van Bussel
Algemeen directeur

Gepubliceerd op 5 januari 2017

Niet gevonden waar u naar zocht?