Week van de Werkstress

Stress beroepsziekte nummer 1

Van 13-16 november 2017 is de Week van de Werkstress. Sazas zal hier uitgebreid aandacht aan besteden, omdat we vinden dat dit een belangrijk onderwerp van gesprek is. Stress kost namelijk teveel. Voor bedrijven en ook persoonlijk. Wist u dat stress inmiddels het grootste aandeel inneemt in het totale verzuim? Dat maakt dat we erbij gebaat zijn stress te voorkomen en terug te dringen.

Een burn-out kost teveel

Gemiddeld duurt een burn-out bij een ziekmelding 242 dagen. Stress vroegtijdig signaleren, voorkomt die ziekmelding en zorgt er mogelijk voor dat u een oplossing kunt zoeken die verzuim voorkomt. Dat levert u en de werknemer het meeste resultaat op. Maar hoe doet u dat dan? Sazas helpt u daarbij.

stress-op-werk-sazas.jpg

Sazas helpt

Deze week delen we informatie over stress, praktische tips en informatie waarmee u handvatten krijgt om met stress in uw bedrijf om te gaan. U leert bijvoorbeeld hoe u stress signaleert en bespreekbaar maakt. Zodat u de mensen in uw bedrijf gezond kunt houden. Op deze pagina kunt u alle informatie over stress vinden. Check dus regelmatig deze pagina in de Week van de Werkstress. Zo helpen we uw bedrijf gezond te houden.

Meer lezen over stress?

Via onderstaande documenten en links kunt u meer lezen over stress. Dit wordt in de Week van de Werkstress dagelijks bijgewerkt.

Artikelen over stress

De feiten en cijfers over stress

De Week van de Werkstress in Cijfers