LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten. 

Winactie gezonde borrel

Op 23 augustus 2018 bestaat Sazas alweer 25 jaar. Gedurende dit jaar nemen wij u graag mee in de wereld van 25 jaar Sazas. Dit doen we door middel van allerlei interessante, nuttige content en andere activiteiten. Op deze pagina delen we de huidige winactie met u.

Win-actie gezonde borrel Sazas bestaat 25 jaar

Win een gezonde borrel t.w.v. maximaal €500 voor jou en je collega’s

Een feestje is altijd leuker als je dit kan delen met anderen. Om feestelijk te beginnen verloten we daarom drie keer een gezonde borrel. Hebben jij en je collega’s wel iets leuks en gezonds verdiend? Reageer dan op Facebook of LinkedIn en maak kans op een gezonde borrel ter waarde van maximaal €500 euro. Uit de reacties op social media kiezen we de gelukkige winnaars uit. Zie je dus onderstaande afbeelding voorbij komen op je tijdlijn; plaats meteen een leuke reactie en tag je collega's.

Natuurlijk moeten we met zijn allen oppassen voor de extra pondjes, maar af en toe mag je best eens wat vieren om weer energie te krijgen. De borrel zal bestaan uit lekkere hapjes en drankjes die we persoonlijk bij u op de werkvloer langs komen brengen. Samen zullen we hier een mooi moment voor uitkiezen zodat het voor iedereen goed uit komt.

Op 28 september maken we de drie winnaars bekend. Zit u er ook tussen?

De winnaars zijn bekend:
Claire Rhee
Ellen Dijk
Joel Flokstra

Gefeliciteerd!

Lees hier de volledige actie-voorwaarden.

#Sazas25