Online Expert Spreekuur

Aantal keer gelezen:
 582

Heeft u een vraag aan onze expert(s)? Sazas organiseert op donderdag 8 december 2022 een Online Expert Spreekuur. Tijdens dit spreekuur staan onze experts en specialisten u online te woord. Als klant kunt u eenvoudig inloggen en vragen aan hen stellen.


Wat is het Online Expert Spreekuur?

Tijdens het Online Expert Spreekuur zijn verschillende specialisten en experts van Sazas aanwezig. U kunt als klant inloggen en rechtstreeks vragen stellen. Eén van onze experts geeft antwoord op uw vraag in een ‘break-out room’. Dit is een aparte ruimte voor een één-op-één gesprek.

Sazas Online Expert Spreekuur

Wat kunt u vragen tijdens het Online Expert Spreekuur?

Tijdens het spreekuur zijn onze Verzuimexperts, WIA-expert en Regresspecialist aanwezig. U kunt hen vragen stellen over bijvoorbeeld de WIA, interventies, Wet verbetering poortwachter, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, conflicten tijdens ziekte, vakantie tijdens ziekte, etc.


Wat zijn de voordelen?

 • Onze experts zitten al klaar; u kunt makkelijk en snel uw vraag stellen.
 • U kunt zo nog beter gebruikmaken van onze kennis.
 • U kunt mogelijk met advies van onze experts verzuim voorkomen en verminderen en zo de kosten van verzuim beperken.

Wanneer is het Online Expert Spreekuur?

Het Online Expert Spreekuur is op donderdag 8 december, van 13.00 tot 14.00 uur.


Hoe werkt het?

Tijdens het spreekuur zal er naast onze experts altijd een andere medewerker van Sazas aanwezig zijn. Hij of zij zorgt ervoor dat het spreekuur soepel verloopt en dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt. Via onderstaande link kunt u inloggen bij het Online Expert Spreekuur. Na inloggen komt u eerst in een wachtruimte. Hiermee voorkomen wij dat andere personen tegelijk met u vragen stellen. U wordt automatisch in het spreekuur toegelaten.

Inloggegevens Online Expert Spreekuur
https://us02web.zoom.us/j/89571757153
Meeting ID: 895 7175 7153


Inloggen via Zoom

Het Online Expert Spreekuur wordt online in het vergaderprogramma Zoom gehouden. Bent u (nog) niet bekend met Zoom? Hieronder leggen we uit hoe het werkt. Klik bovenstaande link aan. Hiermee kunt u inloggen op het Online Expert Spreekuur. Zoom kunt u op twee manieren gebruiken; via de browser of via het programma van Zoom (deze kunt u installeren of is al aanwezig op uw computer of mobiele telefoon).

Zoom via de webbrowser
U kunt Zoom via uw webbrowser gebruiken. Ga naar de website van Zoom (https://www.zoom.us/).

 • Rechts bovenaan vindt u een optie: Join meeting. Klik deze aan.
 • Vul bovengenoemde meeting ID in.
 • Volg de stappen en u bent in het Online Expert Spreekuur.

Zoom via applicatie op uw computer of mobiele telefoon
Staat Zoom al geïnstalleerd op uw computer of mobiele telefoon? Dan kunt u bovengenoemde link aanklikken en dan kunt u deelnemen aan de online vergadering.

Heeft u Zoom nog niet op uw computer of mobiele telefoon staan? Dan kunt u ook bovengenoemde link aanklikken. Dan komt u op een webpagina van Zoom, waar wordt gevraagd om het programma te downloaden en te installeren. Als u dit gedaan heeft, kunt u gemakkelijk deelnemen aan de Zoom-vergadering. Als u het programma opstart, komt er een scherm waarin u uw naam kunt invoeren. Klik vervolgens op ‘Join meeting’.

Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven:

Ook interessant voor u:

 • Sterke Toename Verzuim In Het Mkb Risico's Beperken Als Werkgever Sazas

  Verzuim in mkb neemt sterk toe: hoe kunt u risico’s beperken?

  Steeds meer mkb’ers maken zich zorgen over de risico’s van de toenemende verzuimpercentages. Dit maakt een verzekering tegen de risico’s van verzuim nog noodzakelijker. Het afsluiten van een verzuimverzekering kunt u bij Sazas het hele jaar door regelen.
  nieuws
 • PSA-Beleid

  Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA): stappenplan voor een beleid

  Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) tegengaan, hoe doet u dat? Een goed PSA-beleid kan hierbij helpen. Als verzuimspecialist helpen wij u daar graag bij. In ons stappenplan leest u stap voor stap de onderdelen van dit beleid en hoe u dit beleid zelf kunt opstellen.
  whitepaper