Nieuws voor werkgevers

 • Digistress, wat is het en hoe kunt u het voorkomen

  Digistress: wat is het en hoe kunt u het voorkomen?

  Veel mensen zijn de hele dag veel uren online, zowel op het werk als privé. Dit alles kan leiden tot digitale stress. En zelfs tot ziekteverzuim. Digitale stress hangt sterk samen met de werkdruk die medewerkers ervaren als zij altijd ‘aan’ staan. Wat kan een werkgever tegen digitale stress doen?
  nieuws
 • Medewerker Met Schulden

  Steeds meer mensen in de schulden: wat betekent dat voor u als werkgever?

  Duurdere boodschappen, hogere energiekosten en minder spaargeld. Hierdoor komen steeds meer huishoudens in de knel. De verwachting is dat het aantal mensen met schulden toeneemt. De kans is dus groot dat u als werkgever te maken heeft of krijgt met medewerkers met schulden. Wat betekent dit voor u en hoe kunt u uw medewerkers ondersteunen?
  Nieuws
 • Sazas Online Expert Spreekuur

  Online Expert Spreekuur

  Heeft u een vraag aan onze expert(s)? Sazas organiseert op donderdag 8 december 2022 een Online Expert Spreekuur. Hoe het precies werkt en wat de voordelen voor u zijn van dit spreekuur, leest u in dit artikel.
  nieuws
 • Thuiswerkvergoeding en inflatie

  Thuiswerkvergoeding en inflatie: hoe zit het?

  Stijgende energieprijzen en dure boodschappen: steeds meer mensen hebben last van de inflatie. Thuiswerken wordt daardoor ook ineens een stuk duurder. Om medewerkers in de kosten van thuiswerken tegemoet te komen, kunnen werkgevers een thuiswerkvergoeding geven.
  nieuws
 • Dreigend verzuim door personeelstekort, tips voor werkgevers

  Dreigend verzuim door personeelstekort: tips om uitval te beperken

  Het personeelstekort is groot: Nederland telt meer vacatures dan werklozen. En het Centraal Planbureau verwacht dat de grote krapte op de arbeidsmarkt voorlopig blijft. Heeft uw bedrijf ook een tekort aan personeel? Dit kan leiden tot een hogere werkdruk voor uw medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat dit niet tot verzuim leidt?
  nieuws
 • Sazas actief op HR Live 2022

  Sazas actief op HR Live 2022

  Op 13 oktober is Sazas op HR Live 2022, hét HR-evenement in Nederland. Sazas is Partner van HR Live en verzorgt een uitgebreide workshop over het actuele HR-thema Duurzame inzetbaarheid.
  artikel