Verzuimverzekering

Heeft u medewerkers in dienst? Dan kan het zijn dat een medewerker zich ziek meldt. Helaas is verzuim niet altijd te voorkomen. De verzuimoplossingen van Sazas helpen u om verzuim te voorkomen en te verminderen. Daarnaast beschermt een verzuimverzekering u tegen de financiƫle risico's van verzuim. Wat zijn de andere voordelen van een verzuimverzekering? En hoe kiest u de verzekering die het beste bij u en uw bedrijf past? In onze Kennisbank gaan wij op een aantal van deze onderwerpen dieper in, namelijk:

 • Vrouw in overleg op het werk

  Wat heeft u aan een verzuimverzekering?

  Het is verstandig om uzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen verzuim en risico's die het met zich meebrengt. De verzuimoplossingen van Sazas kunnen u daarbij helpen. Met een verzuimverzekering dekt u bijvoorbeeld het financiƫle risico van loondoorbetaling af.
  Kennisbank
 • Vergelijken van verzuimverzekeringen

  Verzuimverzekering vergelijken

  Voordat u als werkgever kiest voor een verzuimverzekering, kunt u eerst verzuimverzekeringen vergelijken. Het helpt om te weten op welke punten u kunt vergelijken. Zo kunt u alleen de premies van verzuimverzekeringen vergelijken, maar ook andere belangrijke punten. In dit artikel helpen we u met verzuimverzekeringen vergelijken.

  Kennisbank
 • Is een verzuimverzekering verplicht?

  Is een verzuimverzekering verplicht?

  Het is voor werkgevers wettelijk niet verplicht om een verzuimverzekering af te sluiten. Toch adviseren we u om dit wel te doen. Ziekteverzuim kan namelijk hoge kosten met zich meebrengen.

  Kennisbank