Aantal keer gelezen:
 236

De kracht van onze complete aanpak

Onze complete aanpak is in uw voordeel. Sazas is verzuimverzekeraar én vooral verzuimspecialist. Dat laatste ziet u vooral terug in onze aanpak. Natuurlijk helpen we u het financiële risico van verzuim te voorkomen. Daarnaast helpen we u ook uw bedrijf gezond te houden: door verzuim te voorkomen en verminderen. Van preventie tot re-integratie. In elke fase staan wij voor u klaar.

Mensen aan het werk op het kantoor van Sazas

Een verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering wordt het loon doorbetaald bij ziekte van uw werknemers. Dat is alvast prettig. Maar we regelen ook rondom de ziekte en begeleiding van een zieke werknemer. Zodat een zieke werknemer tijdig weer aan de slag kan. Daarvoor kunt u een verzuimoplossing bij ons afsluiten. U kiest zelf welke vorm van arbodienstverlening het beste aansluit bij uw bedrijf. Kiest u voor Verzuimpakket Compleet? Dan staan wij garant voor het volgen van de stappen die de Wet Poortwachter voorschrijft. Een goede aanpak is met onze Poortwachtergarantie op die manier geborgd.

 De voordelen van onze verzuimverzekering:

  • Tijdige uitkeringen bij ziekte;
  • Online ziek- en herstelmelden via MijnSazas;
  • Poortwachtergarantie


Verzuimoplossingen

We helpen u daarnaast ook verzuim te voorkomen en verminderen.

  • Dat doen we samen met onze arbodiensten. Samen houden we regie op verzuim en helpen we u verzuim en de kosten laag te houden.
  • We vergoeden veel interventies om een werknemer gezond weer aan de slag te krijgen.
  • Onze WIA-expert geeft kosteloos advies en ondersteuning aan bedrijven over de gevolgen van langdurig verzuim.
  • Is er binnen uw bedrijf sprake van hoog verzuim, dan kan onze verzuimexpert u helpen met het in kaart brengen van het volledige verzuimbeeld.

Met uw verzuimverzekering en de verzuimbegeleiding bent u compleet verzekerd. Wij helpen u preventief en ook als een werknemer ziek is.

Kies voor onze complete aanpak

Sluit een verzuimverzekering af met verzuimbegeleiding en profiteer van onze voordelen. Vraag uw offerte aan aan via onze offertetool rechts in beeld. Wilt u hulp en uitleg bij uw keuze? Onze klantenservice helpt u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 088 56 79 100 op werkdagen tussen 08:00- 17.30.

Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven: