Bij Sazas...

... helpen we u om ziekteverzuim te verlagen en voorkomen met persoonlijk advies en hulp van onze verzuimexperts.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees alles over onze verzuimverzekering

Welkom bij Sazas, uw verzuimspecialist

Als ondernemer wilt u snel en duidelijk geholpen worden. En u wilt begrip voor uw situatie. Ziekteverzuim kunt u niet gebruiken. Niet bij uzelf en niet bij uw medewerkers. Wij snappen dat als geen ander.

Als uw verzuimspecialist nemen wij uw (financiële) zorgen uit handen bij ziekte, zodat u kunt blijven ondernemen. Samen met u houden we grip op het hele verzuimproces. Sinds 1993 helpen wij het mkb om verzuim succesvol te verminderen en te voorkomen. Dit doen wij graag op persoonlijke wijze, maar voor een aanbod op maat kunt u ook onze online offerte tool gebruiken. 24 uur per dag, het hele jaar door.

Verzuimverzekering_agrarisch_agro_groen_mkb

Waarom Sazas?

8,2
Beoordeling van onze klanten
Hoge klanttevredenheid
4 jaar op rij verkozen tot nummer 1
MijnSazas
24/7 gebruikmaken van MijnSazas

Interessant voor u

 • Trajecten van schuldhulpverlening verkort per 1 juli 2023 - Sazas

  Schuldhulpverlening: hulptrajecten zijn verkort

  Per 1 juli 2023 is het traject rondom de wettelijke schuldsanering (de Wet schuldsanering natuurlijke personen, Wsnp) korter geworden. Dit telt nu nog maar 18 in plaats van 36 maanden. Dat scheelt veel stress bij mensen met (te) hoge schulden. Voorkom verzuim door schulden: help uw klanten daarbij.
  nieuws
 • Met Stoptober 2023 Stoppen Met Roken

  Stoptober 2023: feiten en fabels over roken (en de werkvloer)

  Met de actie ‘Stoptober’ proberen ook dit jaar weer veel Nederlanders te stoppen met roken. Over roken bestaan veel feiten en fabels. Wat is er waar over roken (in relatie tot werk) en wat is er niet waar? Wij scheiden de fabels van de feiten. 

  nieuws