Bij Sazas...

... helpen we u om ziekteverzuim te verlagen en voorkomen met persoonlijk advies en hulp van onze verzuimexperts.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Lees alles over onze verzuimverzekering

Welkom bij Sazas, uw verzuimspecialist

Als ondernemer wilt u snel en duidelijk geholpen worden. En u wilt begrip voor uw situatie. Ziekteverzuim kunt u niet gebruiken. Niet bij uzelf en niet bij uw medewerkers. Wij snappen dat als geen ander.

Als uw verzuimspecialist nemen wij uw (financiële) zorgen uit handen bij ziekte, zodat u kunt blijven ondernemen. Samen met u houden we grip op het hele verzuimproces. Sinds 1993 helpen wij het mkb om verzuim succesvol te verminderen en te voorkomen. Dit doen wij graag op persoonlijke wijze, maar voor een aanbod op maat kunt u ook onze online offerte tool gebruiken. 24 uur per dag, het hele jaar door.

Verzuimverzekering_agrarisch_agro_groen_mkb

Waarom Sazas?

8,2
Beoordeling van onze klanten
Hoge klanttevredenheid
4 jaar op rij verkozen tot nummer 1
MijnSazas
24/7 gebruikmaken van MijnSazas

Interessant voor u

 • Wettelijke Vakantiedagen Vervallen; Informeer Uw Medewerkers

  Wettelijke vakantiedagen vervallen in juli; informeer uw medewerker

  Op 1 juli 2023 vervallen de wettelijke vakantiedagen die uw medewerkers in 2022 hebben opgebouwd. Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers hierover te informeren, zodat zij hun verlofuren alsnog kunnen opnemen. Dit is niet alleen goed voor uw medewerkers; als werkgever ervaart u hier ook de voordelen van.  

  nieuws
 • Samenwerking De Goudse verzekeringen en verzuimspecialist Sazas

  Persbericht: De Goudse Verzekeringen en verzuimspecialist Sazas gaan samenwerken

  De Goudse Verzekeringen en verzuimspecialist Sazas starten een samenwerking. Onderdeel van de overeenkomst is dat De Goudse voor 20% gaat participeren in Sazas, De Goudse en Sazas voeren verkennende gesprekken om het productassortiment van Sazas te verbreden met producten voor onder andere WIA, AOV en Ziektewet Eigen Risico van De Goudse. Ook wordt er gekeken naar het ontwikkelen van gemeenschappelijke arbodiensten.

  nieuws
 • WIA-expert Sadia vertelt over no-riskpolis en WIA-achterstanden

  Achterstanden bij UWV op WIA-beoordelingen: no-risk nu zonder WIA-beslissing mogelijk

  Neemt u iemand met een arbeidsbeperking in dienst, dan heeft u mogelijk recht op een no-riskpolis. Als uw medewerker dan ziek uitvalt, betaalt UWV hem of haar een uitkering. Hierdoor hoeft u het loon niet door te betalen bij ziekte. Maar waar u voorheen pas recht had op een no-risk als de WIA-beslissing (WIA-beschikking) binnen was, is dit nu al eerder mogelijk. In dit artikel leggen we uit wat de no-riskpolis is, wie hier recht op hebben en wanneer een no-risk zonder WIA-beslissing mogelijk is.
  Nieuws