De MKB verzuim-ontzorgverzekering

De  MKB verzuim-ontzorgverzekering is een combinatie van een verzuimverzekering en een complete arbodienstverlening die u maximaal ontzorgt. Deze verzekering helpt kleine werkgevers bij de re-integratie van zieke medewerkers en beperkt daarnaast de financiële risico’s van verzuim.

Wilt u weten hoe Sazas u kan ontzorgen? Bekijk het filmpje hiernaast.

Sazas-verzuimverzekering-animatie

Zo ontzorgt de MKB verzuim-ontzorgverzekering

Heeft u te maken met (langdurig) ziekteverzuim van uw medewerker(s)? Dan nemen wij u alle verplichte zaken rondom re-integratie, verzuimbegeleiding en casemanagement uit handen. Daardoor kunt u zich
richten op waar u goed in bent: ondernemen.
Daarnaast vangt deze verzekering het financiële risico op van de loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke personeel. Dit financiële risico wordt groter wanneer het verzuim langer duurt; u bent namelijk verplicht het loon maximaal twee jaar door te betalen.
Wat deze verzuimverzekering onderscheidt is dat u profiteert van premiedemping. Dit geeft u meer zekerheid over de ontwikkeling van uw premie in de toekomst.


Premiedemping

Premiedemping houdt in dat het verzuim binnen uw
bedrijf niet direct een-op-een wordt doorberekend in
de premie van de MKB verzuim-ontzorgverzekering.
Het bedrijfsverzuim weegt maar beperkt mee bij het
bepalen ervan: het wordt dus ‘gedempt’.

Kiest u voor deze verzekering dan kunt u rekenen op een pakket met optimale dienstverlening zonder vervelende financiële verrassingen achteraf. De verzekering draagt ook bij aan het beperken van het langdurig verzuim in uw bedrijf, zonder onnodige rompslomp voor u als ondernemer. Wordt een medewerker (langdurig) ziek dan regelen wij de verzuimbegeleiding en re-integratie én alles wat hierbij komt kijken. Dat bespaart u veel geld, werk en tijd. Onze dienstverlening bestaat uit verzekeren, verzuimbegeleiding met casemanagement en re-integratie.

Met Sazas kiest u voor een betrokken, persoonlijke en deskundige kennispartner. Als uw verzuimspecialist nemen wij u de zorg uit handen.
Onze MKB verzuim-ontzorgverzekering is gecertificeerd 


Interessant voor u

8.2
Beoordeling van onze klanten
Nr. 1 klanttevredenheid
MijnSazas
24/7 gebruikmaken van MijnSazas
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: